Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ντεμπούτο για 2 (ή μήπως 3;)

Ντεμπούτο για 2 (ή μήπως 3;)

sam_0328


Ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν σήμερα δυο καινούριοι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο λόγος για το Λουϊς Σοάρες Πλατινί και τον Πιέρ Εμπέμπα. Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι προπονείται κανονικά εδώ και 2 μέρες, ενώ ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός από την πρώτη στιγμή που ενσωματώθηκε. Ο Σαβέφσκι θέλει να τους δώσει χρόνο για να αρχίσουν να αφομοιώνουν την τακτική του και να βρίσκονται στο μέγιστο επίπεδο ετοιμότητας με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνουν 3 πάντως οι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν ντεμπούτο. Ο Χοσέ Θερβέρα προπονήθηκε χθες κανονικά και έδειξε…ταύρος αφού μόλις πριν 10 μέρες είχε επίσημες υποχρεώσεις με την Χιρόνα. Θυμίζουμε ότι ο Σαβέφσκι είχε ρίξει τον Τέιλορ σε παιχνίδι με μόλις μια μέρα προπόνηση, άρα είναι πιθανόν το ίδιο να κάνει και με τον Ισπανό.

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βέβαια δεν θα έχουν τα βλέμματα μόνο σε αυτούς τους 3, αλλά και στους Τέιλορ-Γκικίεβιτς τους οποίους παρακολούθησαν ελάχιστο κόντρα στη Βίσλα. Το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Σμούντα ήταν τέτοιο που δεν ευνόησε ιδιαίτερα τους δυο επιθετικούς μας και σίγουρα όλοι θέλουμε να δούμε τι μπορούν να κάνουν.