Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δουλειά, δουλειά, δουλειά

Δουλειά, δουλειά, δουλειά

sam_0506


Το τρίτο της φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους έδωσε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ και το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά. Οι πράσινοι έδειξαν σε κάποια στάδια του αγώνα καλά στοιχεία, εκείνο όμως που έμεινε αποτυπωμένο στο μυαλό όσων παρακολούθησαν το παιχνίδι, είναι τα ατομικά λάθη και η δυσκολία στη δημιουργία φάσεων.

Το σημαντικό βέβαια δεν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίζει τα φιλικά, αλλά να είναι έτοιμη όταν πραγματικά χρειάζεται, στις 18 Ιουλίου κόντρα την Άστρα ή την Ντομζάλε. Ο προπονητής της ομάδας εμφανίζεται αισιόδοξος πως θα είμαστε έτοιμοι, την ίδια στιγμή δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του και τονίζει πως έχουμε αδυναμίες. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος είναι ο Σαβέφσκι, γνωρίζει σίγουρα καλύτερα από μας και ελπίζουμε στο τέλος να δικαιωθεί στις προβλέψεις του.

Αντίδοτο στα λάθη και συνταγή για επιτυχία, είναι προφανώς η δουλειά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δυο εβδομάδες μπροστά της για να ανεβάσει το δείκτη ετοιμότητας της και να παρουσιαστεί με αυτοπεποίθηση για να πάρει την πρόκριση. Αναμένεται πως με την επιστροφή από την Πολωνία, οι προπονήσεις δεν θα είναι τόσο βαριές και τα πόδια θα αρχίσουν να λύνονται.