Home TOP NEWS Ιστορικός Ευρωπαϊκός αγώνας με διακύβευμα το γόητρο και την αξιοπρέπεια

Ιστορικός Ευρωπαϊκός αγώνας με διακύβευμα το γόητρο και την αξιοπρέπεια


Στις 10 το βράδυ η ΟΜΟΝΟΙΑ τίθεται αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Και μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει και μαθηματικά ο αποκλεισμός μας ωστόσο αυτός που πιστεύει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κυνηγήσει μία τέτοια υπέρβαση αιθεροβατεί.

Φαβορί στο παιχνίδι σίγουρα υπάρχει και είναι η αντίπαλος ομάδα. Είναι ιδιαίτερο το αποψινό ματς. Απέναντι μας θα είναι μία Ελληνική ομάδα και αυτό από μόνο του δίνει στην αναμέτρηση ιστορική σημασία. Και υπό κανονικές συνθήκες θα πιστεύαμε έντονα ότι απόψε μπορούμε να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα ωστόσο η κατάσταση σήμερα στην ομάδα, αγωνιστικά ομιλούντες, κάθε άλλο παρά νορμάλ είναι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από διαδοχικά στραπάτσα στο πρωτάθλημα και είναι πλέον ξεκάθαρο πως δεν την παίρνει για άλλες απώλειες την ώρα που ακολουθεί το κλασικό ντέρμπι. Ο Μπεργκ έθεσε την προτεραιότητα του. Είπε πως το ματς της Δευτέρας είναι το σημαντικό και όχι το σημερινό.

Βέβαια όσοι κληθούν απόψε να αγωνιστούν θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια τους για μία καλή παρουσία για το γόητρο της ομάδας αλλά και τη δική τους αξιοπρέπεια.

Θα περιμένουμε να δούμε τι θα επιλέξει ο προπονητής μας ο οποίος προανήγγειλε αλλαγές στον αγώνα.