Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χριστοφή: “Η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη”

Χριστοφή: “Η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη”

xristofi


Δηλώσεις στο τύπο έκαναν με το τέλος της κλήρωσης οι εκπροσώποι των ομάδων. Εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, κος Χριστόφορος Χριστοφή που είπε πως σε ένα πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν καλές και κακές κληρώσεις:

«Δεν υπάρχουν καλές και κακές κληρώσεις. Η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί σωστή και να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Εξάλλου είναι γνωστό ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ  έχει πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους. Πάντα στόχος είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι γεγονός ότι αρχίζει το πρωτάθλημα με ντέρμπι με την Ανόρθωση. Στις πρώτες αγωνιστικές δίνουμε 3-4 ντέρμπι.
Βεβαίως αυτό που προέχει τώρα είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για εμάς η Ευρώπη είναι ένα μεγάλο στοίχημα, ευελπιστούμε σε μια καλή πορεία και στη συνέχεια ακολουθήσει το πρωτάθλημα. Το κάθε πράγμα στην ώρα του. Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλα τα σωματεία, τα εισοδήματα έχουν μειωθεί και όλα τα σωματεία κάνουν μειώσεις στις αμοιβές των παικτών. Προβλέπεται μια πολύ δύσκολη χρονιά γι’ αυτό θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια και πολύ υπομονή και από τους παράγοντες, αλλά και από τον κόσμο. Ουσιαστικά εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε μια υπέρβαση κρατώντας από τη μια το βασικό κορμό της ομάδας και από την άλλη κάναμε μια τιτάνια προσπάθεια να μειώσουμε τους μισθούς. Πιστεύω ότι με την καθοδήγηση του προπονητή μας θα έχουμε μια καλύτερη πορεία από πέρσι».

 

Αδάμος Μοντάνιος Αντιπρόεδρος Ανόρθωση: «Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη. Δυο ντέρμπι στο Αντώνης Παπαδόπουλος δεν μας προβληματίζουν. Έχουμε δυο ντέρμπι στην έδρα μας με Ομόνοια και Απόλλωνα και με την προετοιμασία που θα κάνουμε και με τα παιχνίδια της Ευρώπης θα είμαστε έτοιμοι.»