Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από δοκιμαστικά νεαρός Πολωνός πορτιέρο – Προληπτικά εκτός Σκέμπρι και Εμπέμπα

Από δοκιμαστικά νεαρός Πολωνός πορτιέρο – Προληπτικά εκτός Σκέμπρι και Εμπέμπα


Με πρωινή προπόνηση συνέχισε το πρόγραμμα προετοιμασίας της η ομάδα μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Remes». Στην προπόνηση σήμερα συμμετείχε όπως ενημέρωσαν οι πράσινοι, νεαρός Πολωνός πορτιέρο. Η Πολωνία διαχρονικά βγάζει ταλαντούχους τερματοφύλακες.

Η ενημέρωση, αναφέρει πως στο πρώτο μέρος της προπόνησης έγιναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σε σημαντικό μέρος του χθεσινού φιλικού έκαναν αποκατάσταση και αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι εφάρμοσαν πρόγραμμα με αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους, που περιελάμβαναν τεχνικοτακτικά στοιχεία.

Ο Γιώργος Εφραίμ ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος σε συνδυασμό με ατομική προπόνηση, ατομικά προπονήθηκε ο Νούνο Ασίς, ενώ για προληπτικούς λόγους απείχαν οι Αντρέ Σκέμπρι και Πιέρ Εμπέμπα. Ο Ρενάτο Μαργκάσα προπονήθηκε κανονικά.

Μαζί με την ομάδα μας προπονήθηκε και ένας υπό δοκιμή 18χρονος Πολωνός τερματοφύλακας. Για το απόγευμα η τεχνική ηγεσία έβαλε στο πρόγραμμα αγώνα paintball.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ