Home TOP NEWS Τι θα πρέπει να προσέξουμε…

Τι θα πρέπει να προσέξουμε…


Δεν έχει παρουσιάσει ένα αξιόπιστο σύνολο μέχρι σήμερα το Αποέλ, αυτό άλλωστε δείχνουν και τα αποτελέσματα του. Προέρχεται βέβαια από δύο συνεχόμενες νίκες και αυτό του δίνει ψυχολογία.

Είναι ομάδα που έχει τα δυνατά της σημεία αλλά και εμφανείς αδυναμίες. Θεωρούμε πως η δεξιά πλευρά των γαλαζοκίτρινων με Ενσούε πίσω και Ντογκαλά πιο μπροστά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Θα έχει πολλή δουλειά απόψε ο Λέτσιακς.

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ είναι ο πιο δημιουργικός παίκτης του Αποέλ και θα πρέπει να περιοριστεί. Οπότε όποιος κι αν βρεθεί δίπλα στον Γιόρντι απόψε θα πρέπει να τρέξει αρκετά.

Είναι μεν ομάδα που διαθέτει παίκτες με ποιότητα ωστόσο αν δεν μπορέσει να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της τότε μπορούμε να της δημιουργήσουμε σοβαρά προβλήματα.

Η άμυνα τους με Μερκή και Σάντος ή Άρτουρ Ζόρζε είναι αργή και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

Στην επίθεση είτε ο Νούχιου παίξει είτε ο Μπεν Σαχάρ θα δυσκολευτούν αρκετά απέναντι σε Λούφτνερ και Λανγκ. Είναι αμφότεροι ιδιαίτερα αργοί. Ο Νούχιου έχει περισσότερη έφεση στο ψηλό παιχνίδι.

Από κει και πέρα είναι ένα ντέρμπι το οποίο θα κριθεί πολύ στην τακτική. Ενδεχομένως οι δύο προπονητές να μην πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα.

Παπουλής, Ασάντε και Τιάγκο θα είναι αυτοί που μάλλον θα πλαισιώνουν τον Ντούρις στην επίθεση και περιμένουμε πολλά από αυτούς.

Ο Γιόρντι έχει την εμπειρία και είναι ο ποδοσφαιριστής από τον οποίο θα συνδέονται οι γραμμές.

Σε καμία περίπτωση δεν υστερούμε σε ποιότητα και θα πρέπει απόψε να είμαστε τόσο δημιουργικοί όσο και αποτελεσματικοί επιθετικά.