Home TOP NEWS Με “όπλο” την ψυχολογία να… διευρύνει το σερί των νικών της!

Με “όπλο” την ψυχολογία να… διευρύνει το σερί των νικών της!


Η νίκη κόντρα στον Αποέλ, είναι βέβαιο ότι θα “μπολιάσει” με περισσότερη αυτοπεποίθηση, δύναμη και ψυχολογία τους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ, ενώ θα τους δώσει και τεράστια ώθηση για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Πέμπτη, η ομάδα μας θα ολοκληρώσει τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις κι ακολούθως θα επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου στόχος όλων είναι να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, οι οποίες θα μας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνουμε το σερί νικών μας και να πλησιάσουμε κι άλλο στις πρώτες θέσεις.

Μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία θα είναι για τις εορτές των Χριστουγέννων η ομάδα μας θα κληθεί να δώσει τρία παιχνίδια, δύο εντός και ένα εκτός.

Στις 14 Δεκεμβρίου το σύνολο του Μπεργκ θα φιλοξενήσει την Πάφο FC, στις 18 θα πάει στο “Στέλιος Κυριακίδης” για να τα πει με την Καρμιώτισσα και στο τελευταίο παιχνίδι για το 2020 θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση.

Σίγουρα για να έχει αντίκρισμα η νίκη κόντρα στον Αποέλ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να συνεχίσει με νίκες κόντρα στην Πάφο και την Καρμιώτισσα, οι οποίες αν έρθουν θα μας δώσουν την δυνατότητα να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.