Home TOP NEWS Μπεργκ: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα και θέλουμε να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας»

Μπεργκ: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα και θέλουμε να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας»


Οι δηλώσεις του προπονητής μας, Χένινγκ Μπεργκ, για τον αυριανό αγώνα των ομίλων του Europa League απέναντι στην PSV.

Eίπε:

Είναι το τελευταίο μας ματς απέναντι σε μία από τις πιο διάσημες ομάδες στην Ευρώπη. Από την οποία πέρασαν πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές και μεγάλοι προπονητές. Είναι καλό το ότι παίζουμε απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Τους παίξαμε σπίτι μας. Ήταν κλειστό παιχνίδι. Δυστυχώς κατάφεραν να σκοράρουν στο τέλος όμως παίξαμε καλά. Ανυπομονούμε για τον αυριανό αγώνα για να τεστάρουμε τους εαυτούς μας. Απέναντι μας  είναι μία πολύ καλή ομάδα που σίγουρα θέλει να τερματίσει πρώτη ώστε να έχει πιο ευνοϊκή κλήρωση στα νοκ-άουτ. Είναι καλό παιχνίδι για να αναπτυχθούμε, να μάθουμε και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο διεξάγεται σε ένα σημείο στο οποίο το πρόγραμμα μας είναι βεβαρυμμένο.  Θα γίνουν πολλές αλλαγές στην ομάδα αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήταν εξαιρετικό το ότι κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

 

Πως θα το προσεγγίσουμε: Περιμένουμε μία δυνατή PSV. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο όμως πρέπει να καταφέρουμε να κρατήσουμε μπάλα διότι δεν θα είναι καλό να αμυνόμαστε συνέχεια. Θα χρειαστεί μία καλή ομαδική απόδοση. Είναι καλό για την πρόοδο μας το ότι θα παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. 

Αύριο τελειώνει το ταξίδι: Είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα διότι είμαστε στα μέσα της σεζόν. Το ΕυρωπαΪκό μας ταξίδι ολοκληρώνεται. Εξελίχθηκε καλύτερα απ’ ότι αναμέναμε. Είχαμε καλύτερη παρουσία από αυτήν που περιμέναμε. Κοντέψαμε να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αυτοί που μας κέρδισαν έπρεπε να δουλέψουν πολύ σκληρά για να το κάνουν.  Μετά το παιχνίδι θα έχουμε τους αγώνες στην Κύπρο και είναι προτεραιότητα το πρωτάθλημα και θα τα δώσουμε όλα στους θεσμούς στην Κύπρο.