Home TOP NEWS Μικρά μικρά που συνοδεύουν τον αγώνα…

Μικρά μικρά που συνοδεύουν τον αγώνα…


Το αποψινό παιχνίδι συνοδεύουν κάποια μικρά ενδιαφέροντα στοιχεία τα οποία αφορούν τις ομάδες, κάποιους παίκτες αλλά και  προπονητές.

Έχουμε και λέμε:

-Αν αγωνιστεί απόψε ο Λέτσιακς θα καταγράψει την 50η του συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

-Ο Γιαν Λέτσιακς και ο τερματοφύλακας της PSV Ιβόν Μβογκό υπήρξαν συμπαίκτες στην Γιανγκ Μπόις από το 2011 μέχρι το 2017. Μάλιστα οι δυο τους έμειναν στην ομάδα της Βέρνης ακριβώς το ίδιο διάστημα. Εντάχθηκαν το 2011 και έφυγαν μαζί το 2017.

-Ο Φώτης Παπουλής αντιμετώπισε άλλες δύο φορές την PSV με τη φανέλα του Απόλλωνα πέρσι καταγράφοντας 2 ήττες.

-Ο Τόμας Χούμποτσαν αντιμετώπισε άλλες δύο φορές τη PSV με τη φανέλα της Δυναμό Μόσχας καταγράφοντας δύο νίκες.

-Ο προπονητής τερματοφυλάκων της PSV Ράιμοντ Φαν Ντερ Γκόεβ και ο Χένινγκ Μπεργκ ήταν συμπαίκτες στη Γιουνάιτεντ από το 1997 μέχρο το 2000.

-Η PSV είναι μία από τις έξι ομάδες που συμμετέχουν στο Γιουρόπα Λιγκ που κατέκτησαν στο παρελθόν το κύπελλο πρωταθλητριών (1987-88). Οι υπολοιπες είναι η Μπενφίκα, η Σέλτικ, η Μίλαν, η Φέγιενορντ και ο Ερυθρός Αστέρας. Είναι επίσης μία από τις έξι που κατέκτησαν στο παρελθόν το Κύπελλο Ουέφα(1977-78) μαζί με Λεβερκούζεν, Νάπολι, Τότεναμ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φέγιενορντ.

-Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία από τις έξι ομάδες που συμμετέχουν για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Οι υπολοιπες είναι η Γρανάδα, η Λέστερ, η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η Άντβερμπ και η Σίβασπορ.