Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κοντά σε Jayme Juan η ΟΜΟΝΟΙΑ

Κοντά σε Jayme Juan η ΟΜΟΝΟΙΑ


Εδώ και αρκετές μέρες σας είχαμε ενημερώσει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ κοιτάζει για νεαρούς U21, για ενίσχυση και επένδυση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι πράσινοι βρίσκονται κοντά στον 20χρονο Βραζιλιάνο Jayme Juan. Ο Jayme παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και ξεχωρίζει για την ταχύτητα του. Ξεκίνησε τη καριέρα του από την Remo, όπου βρισκόταν μέχρι σήμερα. Είναι γεννημένος 20/3/93 και έχει ύψος 1.75.

Τον ποδοσφαιριστή μελέτησε μέσω βίντεο ο Τόνι Σαβέφσκι και έδωσε το πράσινο φως για απόκτηση του.  Για το θέμα μάλιστα μίλησε και ο ατζέντης του Júlio Cezar Patrício επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία:

“Είχαμε μια πρόταση από τη Κύπρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κάνει τέτοιες μεταγραφές νεαρών-επενδύσεων. Κάναμε μια καλή συμφωνία για όλους, με συμβόλαιο σπαστό για 3 χρόνια (1+1+1). Πλέον η απόφαση ανήκει στον ίδιο τον Jayme ο οποίος δείχνει να θέλει να πάει στην Κύπρο.”

Το πιο δυνατό τεστ για τις δυνάμεις του ως τώρα, ήταν παιχνίδια κυπέλλου κόντρα στη Σάντος και την Βάσκο όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Αποτελεί τον πρώτο από τους 2-3 νεαρούς που θα αποκτηθούν ως επένδυση.

Δείτε πιο κάτω βίντεο του νεαρού: