Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στον δρόμο της επιστροφής η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Στον δρόμο της επιστροφής η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Γύρω στις 13:00 (ώρα Κύπρου) το αεροπλάνο που μεταφέρει την αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Ολλανδία αναχώρησε με προορισμό την Κύπρο.

Η ομάδα μας αναμένεται να αφιχθεί πίσω στην βάση της γύρω στις 17:00 το απόγευμα και μαζί της στις αποσκευές της φέρνει αρκετές εμπειρίες από αυτό το μακρινό Ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της ομάδας μας για σήμερα, αυτό θα περιλαμβάνει ξεκούραση από τον χθεσινό αγώνα και από το ταξίδι της επιστροφής από την Ολλανδία.

Η προετοιμασία ουσιαστικά για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής κόντρα στην Πάφο FC θα ξεκινήσει αύριο Σαββάτο και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπεργκ με την επιστροφή στο “Ηλίας Πούλλος” θα επαναξιολογήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Μποτεάκ, Μαυρίας και Κακουλλής για να ξέρει αν θα τους υπολογίζει στο ματς με την Πάφο.

Επίσης θα περιμένει με τεράστια αγωνία και τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Φαμπιάνο μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στα δάκτυλα κατά την διάρκεια του αγώνα με την PSV, για να ξέρει αν θα τον ρίξει στην “μάχη” την ερχόμενη Δευτέρα.

Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Χαράλαμπου Κυριακίδη από ματς της Δευτέρας.