Home TOP NEWS Το μυαλό όλων στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Καρμιώτισσα!

Το μυαλό όλων στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Καρμιώτισσα!


Το παιχνίδι με την Πάφο FC ανήκει στην ιστορία και πλέον όλων η σκέψη εκεί στο «Ηλίας Πούλλος» βρίσκεται το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα.

Είναι κρίσιμο να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ το τρίποντο στο “Στέλιος Κυριακίδης” για να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο τελευταίο ντέρμπι για το 2020 κόντρα στην Ανόρθωση.

Ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής θα ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Πέμπτης. Αναμένεται ότι θα προκύψουν κάποιες επιστροφές κι αυτό θα είναι στα συν για τον Χένινγκ Μπεργκ, καθώς θα έχει περισσότερες επιλογές για να παρουσιάσει και πάλι ένα δυνατό σύνολο κόντρα στην Καρμιώτισσα έτσι ώστε να κυνηγήσει το διπλό.

Πάντως το τρίποντο με την Πάφο FC ήταν πολύ σημαντικό, αφού η ομάδα μας παρά την κούραση, τις απουσίες και τα όσα προηγήθηκαν μετά το “αιώνιο” ντέρμπι κατάφερε να φωνάξει παρών κάτι που θα “μπολιάσει” με ακόμη περισσότερη ψυχολογία τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Στο παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής θα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Μπεργκ να παρουσιαστούν με διάθεση και με συγκέντρωση για να διεκδικήσουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το θετικό αποτέλεσμα.