Home TOP NEWS Δημητρίου: «Αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ μεγάλων ομάδων»

Δημητρίου: «Αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ μεγάλων ομάδων»


Στο pre-game λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου ο οποίος ανέφερε…

Σήμερα θα δημιουργείτο μία εξαιρετική ατμόσφαιρα και από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο οποίος θα γέμιζε τις κερκίδες, ίσως και να κάναμε το sold out αλλά και από τον κόσμο της Ανόρθωσης που θα γέμιζε το πέταλο. Σίγουρα είναι χαμένο από αυτή την πλευρά το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε σύντομα να μπορούμε να φιλοξενήσουμε ξανά κόσμο.

Για το ντέρμπι: Πιστεύουμε ότι θα γίνει ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι, τριπλής παραλλαγής, ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες, δύο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και φέτος σε συνέχεια με πέρσι. Μέσα στην έδρα μας θα επιδιώξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αυτό που έχουμε σχεδιάσει και ευχόμαστε σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν να καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς. Είναι ευχάριστο το Κυπριακό ποδόσφαιρο διότι δύο ομάδες όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ και η Ανόρθωση πρωταγωνιστούν, ταλαιπωρήθηκαν πολύ τελευταία και είναι σημαντικό.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: Οι επιστροφές συμβάλλουν στο να έχει περισσότερες επιλογές ο προπονητής αλλά και αν αυξάνεται ο ανταγωνισμός στις προπονήσεις. Έχουμε σημαντικές επιστροφές, έχουμε και τους υπόλοιπους που είναι εκτός. Περιμένουμε κι αυτούς ώστε να γεμίσει η ομάδα πριν την τελική ευθεία της σεζόν. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, το αποτέλεσμα του έχει σημασία όμως δεν είναι καθοριστικό. Άρα πιστεύουμε ότι στο τέλος της ημέρας θα χαρούν αυτό το παιχνίδι.