
Τις τελευταιταίες μέρες το όνομα του Σέρβου επιθετικού, Μάρκο Τσέποβιτς παίζει αρκετά έντονα στα ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας μας.
Ο Σέρβος φορ το απόγευμα της Δευτέρας σε μήνυμα του στα ΜΚΔ αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του, Μπουριράμ της Ταϋλάνδης. Συγκεκριμένα ο Τσέποβιτς έγραψε: «Ευχαριστώ Μπουριράμ για όλα, αντίο Ταϊλάνδη»
Κάτω από την ανάρτηση του Τσέποβιτς όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησε “βροχή” μηνυμάτων τόσο από τους οπαδούς της Μπουριράμ που τον ευχαριστούν για την προσφορά του, όσο και από φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που τον καλούν να κατηφορίσει προς την Κύπρο και να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.
Η ανάρτηση του:
View this post on Instagram


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
