Home TOP NEWS Με την ίδια συνταγή και τον ίδιο στόχο!

Με την ίδια συνταγή και τον ίδιο στόχο!


Άλλο ένα ντέρμπι δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στην ΑΕΚ στην Λάρνακα. Με όπλο τη συνταγή του πρώτου γύρου αλλά και τη συνολική παρουσία της στα ντέρμπι, η ομάδα μας θα ταξιδέψει στη Λάρνακα με στόχο το διπλό.

Το έκτο της ντέρμπι και ίσως το δυσκολότερο μέχρι το επόμενο, δίνει απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στα πέντε προηγούμενα είχε μια πάρα πολύ καλή παρουσία μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Γενικώς η ομάδα μας όπως και πέρσι έτσι και φέτος παρουσιάζεται καθώς πρέπει στα ντέρμπι και το ίδιο ευελπιστούμε να κάνει και σήμερα. Είπαμε και ξανά ότι ο αγώνας του πρώτου γύρου ουδεμία σχέση θα έχει με τον αποψινό, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει με την ίδια προσέγγιση, στοχεύοντας σε άλλη μια νίκη σε ντέρμπι.

Με ενδεχόμενο διπλό σήμερα, η ομάδα μας αφήνει θα αφήσει πίσω της τρεις βαθμούς την σημερινή της αντίπαλο και… θα περιμένει και το ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης για να δει αν θα κάνει κι άλλο βαθμολογικό άλμα. Αντιλαμβάνεται κανείς τη σημαντικότητα του αγώνα και πόσο απαραίτητο είναι οι παίκτες του Μπεργκ να δείξουν το ίδιο καλό τους πρόσωπο.

Σοβαρά και συγκεντρωμένα, με θέληση και πάθος για να έρθει το ζητούμενο.