Home TOP NEWS Match Report: Ακόμα ένας θρίαμβος σε ντέρμπι και βλέπουμε προς τα πάνω

Match Report: Ακόμα ένας θρίαμβος σε ντέρμπι και βλέπουμε προς τα πάνω


Ακόμα ένας θρίαμβος για την ομάδα μας σε άλλο ένα ντέρμπι. Όντας αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο και έχοντας έναν εκπληκτικό Φαμπιάνο κάτω από το τέρμα πέρασε με το επιβλητικό 3-0 από την «Αρένα». Ο Παπουλής άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ο Ασάντε σκόραρε και σε αυτό το ντέρμπι δύο φορές και η ΟΜΟΝΟΙΑ προσθέτει εμφατικά άλλους τρεις βαθμού στη συγκομιδή της.

Δέχθηκε κάρτα ο Γκόμεθ και χάνει ένα εκ των δύο επόμενων ντέρμπι που ακολουθούν. Έκανε 4 αλλαγές στο παιχνίδι ο Μπεργκ δίνοντας χρονο συμμετοχής σε Μποτεάκ, Ντόυρις (45 λεπτά) και Κακουλλή, Λοϊζου (15 λεπτά).

Πολύ μεγάλη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα σε μία έδρα από την οποία δύσκολα θα περάσει ομάδα.

Το παιχνίδι:

Α Ημίχρονο

Μόνο ο Φαμπιάνο ήταν η διαφοροποίηση στην εντεκάδα σε σχέση με τους τελευταίους νικηφόρους αγώνες της ομάδας.

Στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού η ΑΕΚ ήταν αυτή που κράτησε περισσότερο τη μπάλα. Περιμέναμε την ΑΕΚ στο δικό μας μισό και ψάχναμε τις γρήγορες επιθέσεις όταν ανακτούσαμε την μπάλα.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για την ΑΕΚ στο 8ο λεπτό. Έκανε με δύναμη ένα σουτ ο Σπιρόφσκι με τη μπάλα να κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Φαμπιάνο, στην επαναφορά ο Τρισκόφσκι μπήκε στη φάση, έκανε κεφαλιά όμως ο Φαμπιάνο ήταν έτοιμος.

Στο 10ο λεπτό ο Γκόμεθ δέχθηκε κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου στον Σπιρόφσκι.

Στο 15ο λεπτό η ομάδα μας πάτησε περιοχή, ο Κούσουλος δέχθηκε πάτημα από τον Αντωνιάδη στην περιοχή μετά που βρήκε την μπάλα ο παίκτης μας και ο Δημητρίου σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Παπουλής και έκανε το 1-0.

Η εικόνα του αγώνα πάντως δεν άλλαξε μετά το γκολ. Η ΑΕΚ κρατούσε μπάλα και η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε παιχνίδι αναμονής.

Στο 27ο λεπτό ο Ερνέστ Ασαντέ έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ με πλασέ με το αριστερό του από πλάγια δεξιά στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της ετσίας του Τόνιο.

Στο 29ο λεπτό ο Φαμπιάνο έκανε απίθανη απόκρουση στο σουτ του Τρισκόφσκι, έκανε και δεύτερη απόκρουση στην κεφαλιά του Τολμές στην ενώ και στο σουτ του Ακοράν ήταν σταθερός. Απίστευτος ο Βραζιλιάνος.

Πίεσε πάρα πολύ η ΑΕΚ θέλοντας γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι και χρειάστηκε η σταθερή μας άμυνα αλλά και ο Φαμπιάνο.

Στο 42ο λεπτό μπήκε ένα εξαιρετικό γκολ, από αυτά που χαρακτηρίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο έδωσε στον Λέτσιακς, αυτός είδε την κίνηση του Ασάντε στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ, του έστειλε μία πάσα έτοιμο γκολ και ο Ασάντε είπε ευχαριστό. 3-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο 44ο λεπτό ο Ακοράν εκτέλεσε φάουλ από δύσκολη θέση στην εστία, ο Φαμπιάνο έκανε ξανά εξαιρετική επέμβαση διώχνωντας σε κόρνερ.

Β Ημίχρονο

Άφησε στα αποδυτήρια τον Παπουλή και τον Ασάντε ο Μπεργκ και στο γήπεδο μπήκαν οι Μποτεάκ και Ντούρις.

Στο 49ο λεπτό ο Φαμπιάνο πολύ μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Ναράνχο από το όριο της περιοχής.

Έδειχνε το παιχνίδι, με την ΑΕΚ να έχει ανοίξει, ότι ήμασταν εμείς πιο κοντά στο επόμενο γκολ αν και ήταν η αντίπαλος μας που κρατούσε περισσότερο τη μπάλα.

Στο 55ο λεπτό ο Τζιωνής έδωσε αριστερά στον Μποτεάκ, αυτός έστειλε μπαλιά στο κεφάλι του Ντούρις ο οποίος ήταν έτοιμος να σκοράρει όμως ο Τόνιο με τα ακροδάκτυλα πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Σλοβάκου.

Στο 60ο λεπτό ο Λέτσιακς έδωσε στον Τζιωνή, αυτός πέρασε στον Κούσουλο ο οποίος ήρθε με φόρα για να σουτάρει έξω από την περιοχή και τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τόνιο.

Στο 62ο λεπτό βγήκε μία σέντρα από τον Τιάγκο από δεξιά, η μπάλα πήγε στον Λέτσιακς ο οποίος πάσαρε στην περιοχή στον Τζιωνή, έγινε ένα μπέρδεμα με τη μπάλα να καταλήγει στον Ντούρις ο οποίος ήταν με πλάτη στο τέρμα, γύρισε σουταρε άουτ.

Στο 67ο λεπτό ο Ντούρις έκανε μαγικό κοντρόλ, κατέβασε μπάλα αποφεύγοντας τον αντίπαλο του, ανέβηκε αρκετά μέτρα έδωσε κάθετα στον Τιάγκο ο οποίος μόνος απένανιτ στον Τόνιο πλάδσαρε όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ απέκρουσε σε κόρνερ. Ήταν τεράστια η ευκαιρία για το 4-0.

Στο 75ο λεπτό μπήκαν στο γήπεδο οι Κακουλλής και Λοϊζου πέρνοντας τη θέση των Τζιωνή και Τιάγκο.

Στο 85ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε ευκαιρία. Ο Ακοράν έκανε σουτ έξω από την περιοχή χαμηλά με δύναμη όμως ο Φαμπιάνο απέκρουσε πολύ δύσκολα.

Έκανε άλλη μία δύσκολη απόκρουση στο 87ο λεπτό ο Φαμπιάνο σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χέιτλι.

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Μποτεάκ να δέχεται πάσα από τον Λοϊζου, βγήκε απέναντι από τον Τόνιο, τον πλάσαρε όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ απέκρουσε.