Home TOP NEWS Μεγάλο παιχνίδι, σημαντικό στη μάχη για τον τίτλο

Μεγάλο παιχνίδι, σημαντικό στη μάχη για τον τίτλο


Δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος θα τεθούν αντιμέτωπες το απόγευμα. ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλων προέρχονται από επιτυχίες, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και μπαίνουν στο γήπεδο σίγουρα με αισιοδοξία.

Η ομάδα μας απέδειξε ξανά και ξανά τις δυνατότητες της. Αναδεικνύεται για την ώρα πρωταθλήτρια των ντέρμπι, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα επιδιώξει το απόγευμα στο ΓΣΠ να πάρει άλλο ένα εξαιρετικά σημαντικό τρίποντο.

Η διαφορά των 4 βαθμών από τον Απόλλωνα κάνει την ανάγκη για νίκη μεγάλη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν έρθει άλλο αποτέλεσμα θα εκτροχιαστούμε.

Η κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος, αυτή του Απόλλωνα, κόντρα στην κορυφαία αμυντική γραμμή, αυτή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τίθενται το απόγευμα αντιμέτωπες με την τακτική σίγουρα να παίζει το ρόλο της σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι το οποίος θα γέμιζε ασφυκτικά όλες τις εξέδρες του ΓΣΠ αν σε αυτό υπήρχε η δυνατότητα παρουσίας οπαδών.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ απουσιάζει ο τιμωρημένος Γκόμεθ και ο τραυματίας Κυριακίδης ενώ για τον Απόλλωνα υπάρχουν πολλές και σημαντικές απουσίες. Ρομπέρζ, Ματέι, Μάρκοβιτς, Αγκίρε, Σακέτι και Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Πετράκη.