Home TOP NEWS Νίκη θα ισοδυναμεί με εκτόξευση….

Νίκη θα ισοδυναμεί με εκτόξευση….


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες τον Απόλλωνα στο τρίτο της κατά σειρά ντέρμπι και το έβδομο για την φετινή σεζόν και όλοι στο πράσινο οικοδόμημα θέλουν όσο τίποτε άλλο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα.

Σίγουρα η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το απόγευμα δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα βρει μπροστά του μια ομάδα η οποία είναι η πιο παραγωγική του πρωταθλήματος και η οποία μετράει 36 γκολ σε 17 αγώνες.

Συνεπώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα πρέπει για άλλο ένα παιχνίδι κι ακόμη ένα 90λέπτο να παρουσιαστούν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, τόσο στο επιθετικό τρίτο, όσο και στο αμυντικό και να προσπαθήσουν να κάνουν από την αρχή το δικό τους παιχνίδι.

Επίσης το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ αν περιορίσει στον μέγιστο βαθμό τα «ατού» του αντιπάλου και καταφέρει να βρεθεί μπροστά στο σκορ, τότε είμαστε βέβαιοι ότι με την σωστή διαχείριση, όπως είδαμε να γίνεται και στα προηγούμενα παιχνίδια ντέρμπι θα θέσει τις βάσεις για το τρίποντο που θα τις επιτρέψει να πετύχει την 6η σερί νίκη του και η οποία  φυσικά θα ισοδυναμεί με εκτόξευση.