Home SPORTS NEWS Κάτοικος Φλωρεντίας ο Γκόμεζ

Κάτοικος Φλωρεντίας ο Γκόμεζ


Στην Φιορεντίνα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Μάριο Γκόμεζ. Η μεταγραφή του Γερμανού επιθετικού από τους Βαυαρούς στους «βιόλα» έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης της επίσημης ιστοσελίδας της Μπάγερν Μονάχου, η οποία αναφέρει πως οι λεπτομέρειες της μεταγραφής διευθετήθηκαν μετά από συνάντηση που είχε ο ισχυρός άνδρας του γερμανικού συλλόγου, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε με τον πρόεδρο της Φιορεντίνα, Αντρέα Ντελά Βάλε.

Ο Ρουμενίγκε στη συνέχεια με δηλώσεις του, τόνισε πως η Μπάγερν εκπλήρωσε την επιθυμία του Γκόμεζ να πάει στην Φλωρεντία και στη συνέχεια τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα: «Ήταν η επιθυμία του Μάριο Γκόμεθ να αφήσει τη Μπάγερν Μονάχου για να πάει στη Φλωρεντία. Σεβαστήκαμε την επιθυμία του. Είχε σημαντική συμβολή στα δύο πρωταθλήματα και στα δύο Κύπελλα Γερμανίας που κατακτήσαμε. Το κλου ήταν φυσικά η επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο θρίαμβος με το τρεμπλ την περασμένη σεζόν. Τον ευχαριστώ για όλα αυτά που έδωσε στη Μπάγερν και του εύχομαι τύχη και επιτυχία στη Φλωρεντία».

Να αναφέρουμε πως οι «βιόλα» κέρδισαν στη μάχη απόκτησης του διεθνούς παίκτη τη Νάπολι και τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Βαυαροί πίεσαν μάλιστα τον παίκτη να πάει στη Νάπολι, καθώς η τελευταία είχε κάνει την καλύτερη πρόταση. Μόνο που ο Γκόμεζ ήθελε να πάει στη Φιορεντίνα, ομάδα με την οποία είχε άλλωστε συμφωνήσει!

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο 27χρονος Γερμανός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, με τη Φιορεντίνα να καταβάλλςι στη Μπάγερν 16εκ. ευρώ (μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια) που μπορεί να φτάσει και τα 20 βάσει κάποιων μπόνους.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr