Home SPORTS NEWS Στον τελικό του Λιμπερταδόρες η Ολίμπια (video)

Στον τελικό του Λιμπερταδόρες η Ολίμπια (video)


Η Ολίμπια Ασουνσιόν  κατάφερε και πήρε την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς στη Μπογκοτά και σε υψόμετρο 2.625μ., μπορεί να έχασε με 0-1 από την Ιντεπ. Σάντα Φε, αλλά με τη νίκη της με 2-0 στον πρώτο αγώνα στην Παραγουάη κατέκτησε το εισιτήριο… Η Ολίμπια, που έγινε πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής για τελευταία φορά το 2002 θα παίξει για 7η φορά σε τελικό. Επιστρέφει σε τελικό μετά από έντεκα χρόνια.

Η ομάδα από την Κολομβία πίεσε από την αρχή του αγώνα για να φτάσει σ’ ένα γρήγορο γκολ, αλλά η φιλοξενούμενη κατάφερε και κράτησε στο πρώτο μέρος. Το 1-0 για την Σάντα Φε έγινε τελικά στο 75’ με τέρμα του Μεδίνα. Η Ολίμπια στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κοίταξε περισσότερο την άμυνά της. Τελικά, η γηπεδούχος στο 84’ είχε δοκάρι με τον Κριστιάν Μαρτίνες, δεν έγινε το 2-0 και έτσι η φιλοξενούμενη γνώρισε μια «γλυκιά» ήττα. Η Σάντα Φε διατήρησε το αήττητο της έδρας της στη διοργάνωση με 5-1-0, αλλά το 1-0 δεν έφτασε για να περάσει!

Αντίπαλος της Ολίμπια θα είναι μία εκ των Νιούελς Ολντ Μπόις και Ατλέτικο Μινέιρο. Οι δυο ομάδες παίζουν την Τετάρτη στο Μπέλο Οριζόντε στη ρεβάνς της νίκης των Αργεντίνων με 2-0 στον πρώτο αγώνα…

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr