Home TOP NEWS Post Game: Έλειψε η φρεσκάδα και η φαντασία!

Post Game: Έλειψε η φρεσκάδα και η φαντασία!


Η ομάδα έκανε πάρα πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό καταγράφοντας 4 κλασικές φάσεις στα πρώτα 15 λεπτά. Μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου φτάναμε με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή, δημιουργούσαμε τις προϋποθέσεις και μας δόθηκε η εντύπωση ότι είχαμε υπό τον έλεγχο μας το παιχνίδι. Το γκολ που δεχθήκαμε κόντρα στη ροή του αγώνα μας αιφνιδίασε ωστόσο η ισοφάριση από τον Παπουλή λίγο πριν το τέλος μας έβαλε δυναμικά στη διεκδίκηση της νίκης.

Και εκεί που αναμέναμε ότι η ομάδα θα έδινε συνέχεια στην καλή παρουσία του πρώτου ημιχρόνου, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν αγνώριστοι. Χωρίς φρεσκάδα και φαντασία, σπαταλήσαμε ένα σχεδόν μισάωρο μέχρι να φτιάξουμε κάποια καλή ευκαιρία, ενώ είχαμε κινδυνέψει σοβαρά σε δύο περιπτώσεις να δεχθούμε δεύτερο γκολ.

Φάνηκαν χθες βράδυ αδυναμίες και κενά στο γήπεδο, κυρίως στο χώρο του κέντρου, ενώ κάποιοι παίκτες ήταν εμφανές πως δεν ήταν στη μέρα τους. Είδαμε παίκτες να μένουν από δυνάμεις, επιθετικές προσπάθειες χωρίς ουσία ενώ αμυντικά δεν έβγαλε η ομάδα τη γνωστή της σταθερότητα.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο η ομάδα θα μπορούσε να είχε καθαρίσει μέχρι το πρώτο μισάωρο, κι όμως, πάλι καλά πρέπει να λέμε που ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι διακριθής ο Φαμπιάνο και δεν υποχρεωθήκαμε στην 3η μας ήττα.

Έγινε παραδοχή στο τέλος από τον Μπεργκ στο γεγονός ότι η ομάδα δεν απέδωσε στα επίπεδα που έπρεπε, οπότε αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι πως ο Νορβηγός ξέρει  που πρέπει να δουλέψει, τι πρέπει να κάνει ή να διαφοροποιήσει για να παρουσιαστεί η ομάδα πιο καλή στο επόμενο παιχνίδι.

Η απώλεια βαθμών στο χθεσινό ματς σίγουρα ενόχλησε όμως επιλογή δεν υπάρχει. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια.