Home TOP NEWS Να σηκώσει άμεσα κεφάλι και να… επιδιώξει να κάνει ένα νέο θετικό...

Να σηκώσει άμεσα κεφάλι και να… επιδιώξει να κάνει ένα νέο θετικό σερί!


Η προσοχή όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ από το Σαββάτο και έπειτα έχει στραφεί στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Δόξα το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (5/2) στο Μακάρειο Στάδιο.

Το τελευταίο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ μας άφησε γενικά όλους μια “πικρή” γεύση και μια απογοήτευση, ωστόσο άπαντες στο πράσινο “στρατόπεδο” καλούνται να σηκώσουν κεφάλι για να μπορέσουν να επαναφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στις νίκες.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του σίγουρα εντόπισαν τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουν κατά την διάρκεια της εβδομάδας και συγκεκριμένα μέχρι την Παρασκευή να τα αναλύσουν με τους ποδοσφαιριστές του και να τα διορθώσουν έτσι η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη για το ματς με την Δόξα.

Όπως φάνηκε και στα προηγούμενα παιχνίδια με Εθνικό Άχνας, ΕΝΠ και Ολυμπιακό δεν ύπαρχουν εύκολοι αντιπάλοι (το δήλωσε αρκετές φορές και ο Χένινγκ Μπεργκ), γι αυτό και η ομάδα μας θα πρέπει την ερχόμενη Παρασκευή να πάει στο Μακάρειο, προετοιμασμένη, υποψιασμένη και να δείξει ιδιαίτερη προσοχή αν θέλει να φύγει από αυτό με το “διπλό”.

Μέχρι το τέλος της Α’ φάσης απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές και οι ισορροπίες είναι λεπτές και ο κάθε βαθμός πλέον έχει την δική του μεγάλη σημασία. Η ομάδα μας λοιπόν αν θέλει να μπει στα πλέι – οφ σε θέση ισχύος θα πρέπει στα επόμενα 4 παιχνίδια τα οποία τα 3 θα είναι εντός έδρας (μόνο με τον Ερμή εκτός) θα κληθεί να κάνει το 4 στα 4.