Home TOP NEWS Τρία από τα τέσσερα στην Λευκωσία και τα δύο εκεί που παραμένει...

Τρία από τα τέσσερα στην Λευκωσία και τα δύο εκεί που παραμένει αήττητη!


Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου απομένουν τέσσερα παιχνίδια όπου η ομάδα μας θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά σειρά την Δόξα στο Μακάρειο στάδιο, τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, τον Ερμή στο “Αμμόχωστος” και τον Αποέλ στο ΓΣΠ και μάλιστα ως τυπικά γηπεδούχος.

Με βάση το πρόγραμμα μέχρι το τέλος η ομάδα μας θα δώσει τους τρεις από τους τέσσερεις εναπομείναντες αγώνες στην Λευκωσία και οι δύο μάλιστα θα είναι στο ΓΣΠ, όπου εκεί η ομάδα μας σε 11 παιχνίδια της φετινή σεζόν που έδωσε μέχρι στιγμής παραμένει αήτττη μετρώντας 7 νίκες και 4 ισοπαλίες μαζεύοντας 25βαθμούς από τους 44 συνολικά κερδισμένους.

Πάντως παρά την απώλεια βαθμών με τον Ολυμπιακό, η οποία είναι γεγονός έφερε μια μικρή απογοήτευση και μας κράτησε τρεις βαθμούς μακρία από την κορυφή η ομάδα μας έχει τώρα μπροστά της μια νέα ευκαιρία για να αρχίσει να “χτίζει” ένα νέο σερί νικών στα παιχνίδια που απόμειναν ξεκινώντας φυσικά από αυτό κόντρα στην Δόξα στο Μακάρειο.

Η ομάδα μας έδειξε στην φετινή σεζόν ότι έχει το ρόστερ και τους ποδοσφαιριστές να παίξει σπουδαία μπάλα, αλλά και τη νοοτροπία να ξεπερνάει δύσκολες καταστάσεις. Στο επόμενο παιχνίδι κιόλας ο στόχος είναι η επάνοδος στις νίκες διατηρώντας το αήτητο σερί.