Home TOP NEWS Σκαπούλλης για το γκολ του Ολυμπιακού: “Στο VAR τον ενημέρωσαν ότι υπήρχε...

Σκαπούλλης για το γκολ του Ολυμπιακού: “Στο VAR τον ενημέρωσαν ότι υπήρχε χέρι”


Στην εκπομπή ”Γκολ και θέαμα” που προβάλλεται κάθε Δευτέρα ήταν για άλλη μια φορά ο αναλυτής φάσεων Χρίστος Σκαπούλλης ο οποίος σχολίασε και ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Για το παιχνίδι της ομάδα μας με τον Ολυμπιακό ο Χρίστος Σκαπούλλης κλήθηκε να σχολιάσει δύο φάσεις, αυτή του γκολ των “μαυροπράσινων” και ένα πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός.

Για τη φάση του τέρματος του Ολυμπιακού: ‘Μιλάμε για ένα χέρι που στην πορεία επετεύχθει τέρμα. Το πρωτόκολλο λέει ότι ενημερώνεται ο διαιτητής θα πάει να δει τη φάση στο βίντεο αν θέλει. Ο διαιτητής πήγε και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει παράβαση. Στο VAR τον ενημέρωσαν ότι υπήρχε χέρι, όμως ο διαιτητής επέμεινε στη θέση του. Υπάρχει η άποψη ότι κτύπησε η μπάλα στο κεφάλι του Λέτσγιακς και μετά στο χέρι του Κα. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει παράβαση, όμως δεν ξεκαθαρίζεται απόλυτα.”

Ζητά πέναλτι ο Ολυμπιακός: ”Η μπάλα πάει από το γόνατο στο χέρι του Χούμποτσαν και το χέρι είναι στο έδαφος. Δεν τιμωρείται με πέναλτι.”