Home TOP NEWS Λώρης Κυριάκου: «Έχει ωριμάσει ο καιρός για να βγουν στον κόσμο μετοχές»

Λώρης Κυριάκου: «Έχει ωριμάσει ο καιρός για να βγουν στον κόσμο μετοχές»


Καλεσμένος τηλεφωνικά στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ήταν ο πρώην πρόεδρος του σωματείου μας Λώρης Κυριάκου. Αναφέρθηκε για την επικείμενη συνεδρία του ΔΣ της ΚΟΠ αλλά και στο θέμα που προκύπτει με το άνοιγμα για διάθεση μετοχών στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είπε: «Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοί και ο κόσμος να σέβεται την ΚΟΠ και τα σωματεία, πρέπει από τη στιγμή που πάρθηκε μια απόφαση να μην αλλάζουμε τα δεδομένα στα μέσα της σεζόν ,δεν το θεωρώ σωστό. Πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι στον κόσμο, να την τηρήσουμε, να τελειώσει η χρονιά και από εκεί και πέρα να δούμε τι θα γίνει την επόμενη», είπε αρχικά για τις προσπάθειες κάποιων σωματείων για αλλαγή της προκήρυξης.

Ακολούθως, για τις μετοχές είπε: «Δεν είμαι στα διοικητικά αλλά δεν έχει παρθεί απόφαση εξ όσων γνωρίζω από το Δ.Σ για αυτό το θέμα. Ναι υπάρχει πρόνοια στη συμφωνία με τον κ. Παπασταύρου, ότι μετά από τρία χρόνια πρέπει να εκδώσει μετοχές έως 40%. Μπορεί να είμαι λανθασμένος, όμως εξ όσων γνωρίζω δεν έχει παρθεί απόφαση. Δεν ξέρω εάν το συζήτησαν, όμως υπάρχει μια διαδικασία για να γίνει κάτι τέτοιο. Όταν υπογράφαμε με τον κ. Παπασταύρου είχαμε πιέσει για να μπει αυτός ο όρος για να μπορεί ο Ομονοιάτης να μπαίνει μέσα στην Εταιρεία και να νιώθει ότι η Ομόνοια δεν είναι μόνο κ. Παπασταύρου αλλά και άλλων άτομα. Σιγουρά την πλειοψηφία των μετοχών θα την έχει ο κ. Παπασταύρου. Είχαμε πει ότι αυτά τα πρώτα τρία χρονιά, στα οποία έχουν αλλάξει πολλά, ήταν άλλες προτεραιότητες όπως το να σώσουμε την Ομόνοια. Άρα δόθηκε αυτό το χρονικό περιθώριο, η ομάδα άλλαξέ αγωνιστικά , οικονομικά κα λειτουργικά, οπότε έχει ωριμάσει ο καιρός για να δοθούν αυτές οι μετοχές».