Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκόραρε και…προσκύνησε! (video)

Σκόραρε και…προσκύνησε! (video)


Χαρούμενος που σκόραρε και ενθουσιασμένος από την προοπτική που του προσφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ φάνηκε ο Ούκας Γκικίεβιτς αμέσως μετά το γκολ του!  Ο Πολωνός έβγαλε τη φανέλα, την έβαλε στο έδαφος και την προσκύνησε κάτι που έδειξε πως οι συμπαίκτες του τον έβαλαν στο κλίμα!

Το γκολ του χαροποίησε και τον κόσμο της ομάδας που ανησυχούσε βλέποντας τη δυστοκία στην Πολωνία. Όπως θα αντιλήφθηκαν όμως όλοι σήμερα, στην προετοιμασία δεν είδαμε τις πραγματικές δυνατότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και των παικτών της, αφού τα πόδια ήταν βαριά. Ο Ούκας μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα και φάνηκε από το γεγονός πως στις δυο του ευκαιρίες βρήκε στόχο!

Γενικότερα ο Γκικί προσθέτει στοιχεία που δεν είχε πέρσι μπροστά η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως το ύψος και η δύναμη. Δεν διαθέτει προφανώς την τεχνική του Άλβες, σέντρες όμως σαν αυτή που ο Πολωνός έπιασε πολύ καλή κεφαλιά στο τέλος του αγώνα, πέρσι περνούσαν χωρίς να γίνουν καν φάσεις. Ήταν δύσκολη κεφαλιά, εκτός ισορροπίας και ο αντίπαλος πορτιέρο ήταν τυχερός που στην ουσία κτύπησε πάνω του η μπάλα. Αυτό περιμένει και ο Σαβέφσκι από τον παίκτη του, να γεμίσει το κουτί, να μην αφήσει ούτε μια μπαλιά να περάσει χωρίς να τη διεκδηκήσει.