Home TOP NEWS Δημητρίου: «Χρειάζεται προσοχή το παιχνίδι… μόνο νίκη σήμερα»

Δημητρίου: «Χρειάζεται προσοχή το παιχνίδι… μόνο νίκη σήμερα»


Μίλησε στη κάμερα της Cytavision πριν τον αγώνα ο Ανδρέας Δημητρίου λέγοντας:

Είμαστε παθόντες χανοντας 2 βαθμούς απέναντι στη Δοξα στον πρώτο γύρο. Προέρχεται από καλή πορεία, θέλει είσοδο στην εξάδα. Είναι δύσκολη αναμέτρηση. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι πως θα κερδίσουμε. Μπαίνουμε σε περίοδο συνεχόμενων παιχνίδιων και θέλουμε να κερδίζουμε. Χρειάζεται προσοχή το παιχνίδι και εξαρτάται από τη δική μας απόδοση μας.

Αν θα βοηθήσει ένα γρήγορο γκολ: Ένα γρήγορο γκολ βοηθά όμως ούτε κι αυτό δεν σε εξασφαλίζει. Ακόμα κι αν δεν εθρει πρέπει να παραμείνουμε στο πλάνο μας όπως έγινε και στο Παραλίμνι. Είτε έρθει γρήγορο γκολ είτε όχι ο στόχος μας είναι η νίκη που είναι σημαντική.

Για την απόφαση του ΔΣ και το κύπελλο: Ήταν γνωστή η θέση μας για τη Γενική συνέλευση και εξηγήσαμε τους λόγους με επιχειρήματα. Από κει και πέρα είχαμε υπογραμμίσει πως θα ήταν λάθος να αποφασίζαμε κάτι διαφορετικό από αυτό που αποφασίστηκε τον Μάιο του 2020. Για το κύπελλο, θα είναι παιχνίδια που θα τα θυμάται η ποδοσφαιρική Κύπρος. Είναι ιδιαίτερα ματς, προσφέορυν συγκινήσεις. Ένα ένα τα πράγματα και θα έρθει η ώρα και για αυτό.