Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Σκοράραμε και προηγούμαστε ενώ χάσαμε ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το παιχνίδι

Ημίχρονο: Σκοράραμε και προηγούμαστε ενώ χάσαμε ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το παιχνίδι


Αποδίδει πολύ καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Μακάρειο, σκόραρε ένα γκολ με τον Τσέποβιτς ενώ έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Ασάντε για να καθαρίσει το παιχνίδι. Αν συνεχίσει έτσι θα βάλει κι άλλα γκολ. Βέβαια όσο το σκορ είναι στο 1-0 όλα είναι ρευστά.

Για την ώρα κρατάμε το προβάδισμα μας αλλά και την διάθεση για επιθετικό παιχνίδι από την ομάδα…

Το Α’ ημίχρονο

Σε σχηματισμό 4-4-2 παρέταξε την ομάδα ο Μπεργκ με τον Ασάντε δίπλα στον Τσέποβιτς μπροστά. Τιάγκο και Λοϊζου τοποθετήθηκαν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και στο κέντρο οι Κούσουλος και Γκόμεθ. Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λέτσιακς και Σέχου η τετράδα στην άμυνα.

Η πρώτη φάση ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 1ο λεπτό, με τον Ασάντε να δίνει από πλάγια θέση στην περιοχή για τον Τσέποβιτς ο οποίος πήρε με τακουνάκι να σκοράρει όμως δεν βρήκε τη μπάλα όπως ήθελε.

Μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο η ομάδα μας και θελησε να βάλει πίεση από την αρχή.

Από το 10λεπτο και έπειτα η Δόξα ισορρόπησε το παχνίδι και θέλησε να βγει και αυτή μπροστά.

Στο 16ο λεπτό η μπάλα πήγε στη περιοχή της Δόξας, ο Ασάντε έδωσε στον Λοϊζου ο οποίος ντρίμπλαρε και έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση κερδίζοντας κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Γκόμεθ στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσέποβιτς έκανε κίνηση για την κεφαλιά όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα προς την εστία.

Στο 20ο λεπτό ο Γκόμεθ δέχθηκε κάρτα…

Το γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 22ο λεπτό με τον Τσέποβιτς. Ο Λοϊζου πήρε μπάλα έξω από την περιοχή, έδωσε στον Ασάντε πλάγια, αυτός έδωσε πάσα έτοιμο γκολ στον Τσέποβιτς ο οποίος σκόραρε για το 1-0.

Μετά το γκολ η Δόξα θέλησε να βγει μπροστά και να ψάξει την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ήταν μάλιστα η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή που έχασε την επόμενη εξαιρετική ευκαιρία στο 26ο λεπτό. Ο Λοϊζου έκανε κλέψιμο στο κέντρο και ανέβηκε, έδωσε στον Ασάντε ο οποίος έφυγε μόνος από δεξιά μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε όμως δεν βρήκε στόχο.

Έχασε ακόμα μία ευκαιρίρα στο 30ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Ασάντε ο οποίος από το ίδιο σημείο έκανε νέα προσπάθεια να σκοράρει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στο 32ο λεπτό ο Ασάντε ήταν και πάλι πρωταγωνιστής χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Πήρε μπαλιά από τον Λέτσιακς στην περιοχή, έκανε βολέ το οποίο όμως δεν του έκανε τη χάρη αφού η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και έφυγε έξω.

Η καλύτερη στιγμή για τη Δόξα ήρθε στο 42ο λεπτό όταν ο Σαντίκ έδωσε στον Μέσκα έξω απο την περιοχή, το σουτ του τελευταίου όμως ήταν άστοχο.