Home TOP NEWS Match Report: Πολύ καλή εμφάνιση, καθαρή νίκη με 3-0 και προσωρινά… κορυφή!

Match Report: Πολύ καλή εμφάνιση, καθαρή νίκη με 3-0 και προσωρινά… κορυφή!


Πήρε αυτό που άξιζε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Μακάρειο στάδειο. Ήταν πολύ καλύτερη από τη Δόξα, σκόραρε 3 φορές με τους Τσέποβιτς και Παπουλή (2), είχε επιθετικότητα, έχασε πολλές ευκαιρίες και ικανοποίησε γενικότερα με την απόδοση της.

Η νίκη μας μας ανεβάζει προσωρινά στην πρώτη θέση και αναμένουμε τα αποτελέσματα στους αγώνες που θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκυρίακο.

Δέχθηκε κάρτα ο Σέχου και χάνει έναν από τους δύο αγώνες που ακολουθούν, είτε με Νέα Σαλαμίνα είτε με Ερμή. Ο Τιάγκο αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο παιχνίδι και αντικαταστάθηκε.

Το Α’ ημίχρονο

Σε σχηματισμό 4-4-2 παρέταξε την ομάδα ο Μπεργκ με τον Ασάντε δίπλα στον Τσέποβιτς μπροστά. Τιάγκο και Λοϊζου τοποθετήθηκαν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και στο κέντρο οι Κούσουλος και Γκόμεθ. Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λέτσιακς και Σέχου η τετράδα στην άμυνα.

Η πρώτη φάση ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 1ο λεπτό, με τον Ασάντε να δίνει από πλάγια θέση στην περιοχή για τον Τσέποβιτς ο οποίος πήρε με τακουνάκι να σκοράρει όμως δεν βρήκε τη μπάλα όπως ήθελε.

Μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο η ομάδα μας και θελησε να βάλει πίεση από την αρχή.

Από το 10λεπτο και έπειτα η Δόξα ισορρόπησε το παχνίδι και θέλησε να βγει και αυτή μπροστά.

Στο 16ο λεπτό η μπάλα πήγε στη περιοχή της Δόξας, ο Ασάντε έδωσε στον Λοϊζου ο οποίος ντρίμπλαρε και έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση κερδίζοντας κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Γκόμεθ στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσέποβιτς έκανε κίνηση για την κεφαλιά όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα προς την εστία.

Στο 20ο λεπτό ο Γκόμεθ δέχθηκε κάρτα…

Το γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 22ο λεπτό με τον Τσέποβιτς. Ο Λοϊζου πήρε μπάλα έξω από την περιοχή, έδωσε στον Ασάντε πλάγια, αυτός έδωσε πάσα έτοιμο γκολ στον Τσέποβιτς ο οποίος σκόραρε για το 1-0.

Μετά το γκολ η Δόξα θέλησε να βγει μπροστά και να ψάξει την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ήταν μάλιστα η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή που έχασε την επόμενη εξαιρετική ευκαιρία στο 26ο λεπτό. Ο Λοϊζου έκανε κλέψιμο στο κέντρο και ανέβηκε, έδωσε στον Ασάντε ο οποίος έφυγε μόνος από δεξιά μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε όμως δεν βρήκε στόχο.

Έχασε ακόμα μία ευκαιρίρα στο 30ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Ασάντε ο οποίος από το ίδιο σημείο έκανε νέα προσπάθεια να σκοράρει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στο 32ο λεπτό ο Ασάντε ήταν και πάλι πρωταγωνιστής χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Πήρε μπαλιά από τον Λέτσιακς στην περιοχή, έκανε βολέ το οποίο όμως δεν του έκανε τη χάρη αφού η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και έφυγε έξω.

Η καλύτερη στιγμή για τη Δόξα ήρθε στο 42ο λεπτό όταν ο Σαντίκ έδωσε στον Μέσκα έξω απο την περιοχή, το σουτ του τελευταίου όμως ήταν άστοχο.

Β’ Ημίχρονο

Το παιχνίδι στην επανάληψη ξεκίνησε με ένα άστοχο σουτ του Τιάγκο στο 15ο δευτερόλεπτο.

Κράτησε περισσότερη ώρα τη μπάλα η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλησε να επιτεθεί για να βρει δεύτερο γκολ και πατούσε συνεχώς στην αντίπαλη περιοχή χωρίς όμως να φτιάξει τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο 59ο λεπτό ο Φαμπιάνο έκανε μεγάλη απόκρουση. Έκανε με δύναμη σουτ συρτό ο Ασαμόα έξω από την περιοχή μας το οποίο έβγαλε εντυπωσιακά ο Βραζιλιάνος.

Στο 66ο λεπτό ο Τσέποβιτς έδωσε τη θέση του στον Παπουλή.

Στο 67ο λεπτό ο Λέτσιακς δέχθηκε μπαλιά από τον Γκόμεθ, αυτός έστειλε με ύψος μία σέντρα στην περιοχή της Δόξας και ο Παπουλής στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα σκόραρε.

Στο 72ο λεπτό ο Γκόμεθ πήγε να επαναλάβει αυτό που έκανε με τη PSV. Έστεισε τη μπάλα πίσω από το κέντρο του γηπέδου και πήγε να κρεμάσει από τα 60 μέτρα τον Σισκόφσκι όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας πρόλαβε να τοποθετηθεί και μπλόκαρε. Ήταν μέσα πάντως το σουτ του.

Στο 73ο λεπτό ο ΛοΪζου έδωσε κάθετα στον Τιάγκο αυτός με μία στον Ασάντε ο οποίος είχε επιλογές όμως επέλεξε να τελειώσει μόνος τη φάση με πλασέ το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σισκόφσκι.

Στο 76ο λεπτό ο Μπεργκ έβαλε στο γήπεδο τους Ντούρις και Τζιωνή στη θέση των Ασάντε και Τιάγκο, ο οποίος ζήτησε αλλαγή χωρίς να φάινεται πάντως να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Καλή ευκαιρία έχασε στο 79ο λεπτό ο Ντούρις όταν βρέθηκε από πλάγια θέση στην περιοχή και έκανε ένα άστοχο γυριστό σουτ.

Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Λέτσιακς στο 82ο λεπτό. Έκανε ένα σουτ βολίδα έξω από την περιοχή όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 84ο λεπτό έγινε χέρι από τον Χριστοφή μέσα στην περιοχή και ο Βασίλης Δημητρίου σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Παπουλής και έκανε το 3-0.

Στο 86ο λεπτό μπήκε στο γήπεδο ο Μποτεάκ στη θέση του Λοϊζου.

Στο 88ο λεπτό ο Μποτεάκ έκανε σουτ μέσα από την περιοχή από πλάγια θέση όμως ήταν αδύναμο και άστοχο. Αυτή ήταν η τελευταία φάση στο παιχνίδι.