Home TOP NEWS Και τώρα προσγειωμένα για το επόμενο!

Και τώρα προσγειωμένα για το επόμενο!


Τρία στα τέσσερα στο βατό πρόγραμμα η ΟΜΟΝΟΙΑ κι αυτό είναι κάτι που έχει γεμίσει  άπαντες στο στρατόπεδο των “πρασίνων” με αισιοδοξία και ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ στο τελευταίο παιχνίδι του, που ήταν αυτό κόντρα στην Δόξα κατάφερε να πετύχει ευρεία νίκη, συνοδευόμενη με μια αρκετά καλή εμφάνιση, η οποία έκρυβε πολλά θετικά στοιχεία, τα οποία θα επιδιώξει να έχει στο παιχνίδι του και με τον επόμενο αντίπαλο που είναι η Νέα Σαλαμίνα.

Από την στιγμή που το επόμενο παιχνίδι είναι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν βάλει ήδη στο “συρτάρι” το ματς με την Δόξα και έχουν ξεκινήσει την δουλειά γι αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα, έχοντας φυσικά ως στόχο να παρουσιάσουν την ομάδα μας πανέτοιμη για να πετύχει άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας στον αγώνα του πρώτου γύρου την “πάτησε” αφού δέχθηκε την ήττα (η τελευταία φορά που δέχθηκε την ήττα) γι αυτό την ερχόμενη Τρίτη, θα κληθεί να πάει στο παιχνίδι προσγειωμένα και με κάθε σεβασμό προς τη Νέα Σαλαμίνα για να “χτυπήσει” το ματς και να πάρει τη ρεβάνς.

Το παιχνίδι για άλλη μια φορά θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Χένινγκ Μπεργκ. Ισχύει ουσιαστικά ακριβώς ότι και κόντρα στη Δόξα, ο αντίπαλος έχει ικανότητες, θα παίξει χωρίς άγχος, όμως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάσει την ίδια εικόνα όπως και στο τελευταίο της ματς, δεν έχει καμία τύχη.