Home TOP NEWS Εμείς την δουλειά μας και… απλά να περιμένουμε!

Εμείς την δουλειά μας και… απλά να περιμένουμε!


Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της αγωνιστικής και τις δύο ισοπαλίες που είχαμε στα χθεσινοβραδινά παιχνίδια ΑΕΚ – Ανόρθωση (0-0), Καρμιώτισσα – Απόλλωνα (1-1), η ΟΜΟΝΟΙΑ βγαίνει η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ είδε το βράδυ το Σαββάτου την διαφορά από την τέταρτη  Ανόρθωση να πηγαίνει στους τρεις βαθμούς και παράλληλα είτε νικήσει, είτε χάσει η ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Πάφο FC, την διαφορά από την κορυφή να μειώνεται στο -1.

Μέχρι το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος απομένουν συνολικά άλλα τρία παιχνίδια. Η ομάδα μας σε αυτά τα τρία ματς με Νέα Σαλαμίνα, Ερμή και Αποέλ, θα κληθεί να κάνει το 3 στα 3, να μαζέψει 9 βαθμούς, οι οποίοι πιθανών θα την ανεβάσουν στην κορυφή και θα την βάλουν στα πλέι – οφ από θέση οδηγού.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα και με βάση το πρόγραμμα που έχουν οι άλλες ομάδες που είναι στην πρώτη τετράδα έχει μια “χρυσή” ευκαιρία αν πετύχει το απόλυτο των νικών στα επόμενα τρία ματς να βρεθεί στην κορυφή.

Την 24η αγωνιστική η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ και ο Απόλλωνας θα τα πει στο Τσίρειο με την ΑΕΚ.

Την 25η αγωνιστική η ΑΕΛ θα τα πει με τον Απόλλωνα.

Αυτό που χρειάζεται είναι σε κάθε παιχνίδι η ομάδα μας να κάνει σωστά την δουλειά της, να παρουσιάζεται καθώς πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, να παίρνει τις νίκες κι απλά να περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων και στο τέλος… να κάνει και την σούμα.