Home TOP NEWS Νίκη και μόνο νίκη!

Νίκη και μόνο νίκη!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για να δώσει άλλη μια “μάχη” εντός των τεσσάρων γραμμών αυτή την φορά κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, την ομάδα που την κέρδισε για τελευταία φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Το απογευματινό παιχνίδι απέναντι στους “ερυθρόλευκους” κρύβει τις δικές του παγίδες και έχει κι αυτό ένα βαθμό δυσκολίας, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να βρει τον τρόπο οπωσδήποτε να κερδίσει και να φύγει με το τρίποντο από το ΓΣΠ.

Στην φάση που μπαίνει τώρα το πρωτάθλημα μας δεν επιτρέπονται οι απώλειες, καθώς ο κάθε βαθμός πιθανών να στοιχίσει στο τέλος και στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή είναι στην τρίτη θέση και στο -1 από την ΑΕΛ και Απόλλωνα, δύο ομάδες που έχουν να δώσουν ντέρμπι σε αυτή την αγωνιστική με Ανόρθωση και ΑΕΚ αντίστοιχα, ενώ στην επόμενη αγωνιστική θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, γι αυτό αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο σημαντικό είναι η ομάδα μας σήμερα να εξασφαλίσει το τρίποντο.

Στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής με την Δόξα η ομάδα μας παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε την ουσία, ενώ είχε και διάρκεια στο παιχνίδι της. Με βάση αυτά που είδε ο Μπεργκ δούλεψε αυτές τις λίγες μέρες και αναμένουμε ότι και  σήμερα θα δούμε μία ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγωνιστικό χώρο έτοιμη για να πάρει αυτό που θέλει που δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 το απόγευμα.