Home TOP NEWS Η απουσία Σέχου και η απόφαση για Γκόμεθ

Η απουσία Σέχου και η απόφαση για Γκόμεθ


Κρατάμε ως μοναδικό δεδομένο αυτή τη στιγμή το γεγονός πως στον επερχόμενο αγώνα με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σέχου.

Η επιστροφή Χούμποτσαν δίνει επιλογή στον Χένινγκ Μπεργκ για το δεξί άκρο της άμυνας, μία θέση στην οποία υπάρχει και ο παροπλισμένος το τελευταίο μεγάλο διάστημα Μαυρίας ενώ είναι και ο Κούσουλος αυτός που μπορεί να καλύψει το κενό.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι σκέφτεται να κάνει ο Μπεργκ ωστόσο λογικά ο Νορβηγός θα ακολουθήσει την πεπατημένη. Θα διατηρήσει δηλαδή το δίδυμο στην άμυνα, Λούφτνερ-Λανγκ, για να βάλει τον Χούμπο δεξιά.

Από κει και πέρα θα πρέπει να αποφασίσει αν τις υπηρεσίες του Γιόρντι θα τις στερηθεί στο ματς του Σαββάτου ή αν θα τον αφήσει εκτός στο παιχνίδι με το Αποέλ.

Μάλλον όλοι, πιθανολογούμε πως θα επιλέξει να έχει τον Ισπανό στη διάθεση του, στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής. Βέβαια ενδεχομένως η απουσία Σέχου να βάλει σε σκέψεις τον Μπεργκ αφού πιθανόν να μην επιθυμεί, δύο βασικοί του ποδοσφαιριστές να είναι απόντες από έναν αγώνα.

Επιλογές υπάρχουν και θα αναμένουμε με ενδιαφέρον να ακούσουμε τι θα επιλέξει να κάνει με τον αρχηγό.