Home TOP NEWS Σημαντικό για τον Τσέποβιτς

Σημαντικό για τον Τσέποβιτς


Ο Μάρκο Τσέποβιτς άρχισε σιγά – σιγά να δένει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι αυτό άλλωστε φαίνεται και με την παρουσία του εντός των τεσσάρων γράμμων.

Ο Σέρβος υψηλόσωμος φορ ήδη κατάφερε στις πέντε εμφανίσεις του με την “πράσινη” φανέλα (τέσσερεις ως βασικός) να βρει τρεις φορές δίχτυα σκοράροντας συνολικά τέσσερα τέρματα.

Ο Τσέποβιτς εκτός από τα γκολ που πέτυχε έδειξε ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που θα βρεθεί στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή, έχει την εκτελεστική δεινότητα, άλλωστε αυτό είναι που έψαχναν στο «τριφύλλι» και αυτός είναι και ο λόγος που αποκτήθηκε από τον περασμένο Ιανουάριο.

Για τον υψηλόσωμο φορ είναι σημαντικό ότι άρχισε να παίρνει ήδη 90λέπτα στα πόδια του, ενώ τα γκολ που πέτυχε, αλλά και η ανάδειξη του ως MVP στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είναι κάτι που θα του τονώσουν την ψυχολογία ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Στην φάση που μπαίνει το πρωτάθλημα μας είναι σημαντικό για τον Χένινγκ Μπεργκ να έχει αρκετές και ποιοτικές επιλογές τόσο στην ενδεκάδα, όσο και στον πάγκο.