Home TOP NEWS Εμείς το καθήκον μας και βλέπουμε!

Εμείς το καθήκον μας και βλέπουμε!


Το αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι της Ανόρθωσης με την ΑΕΛ ήταν ευνοϊκό για την ομάδα μας αφού έμεινε μόνη στην δεύτερη θέση, στο -1 από την κορυφή, ενώ είδε και την διαφορά από την 4η θέση στην οποία βρίσκεται η Ανόρθωση να ανοίγει στους 5βαθμούς.

Η επόμενη αγωνιστική (25η) θα είναι ακόμη πιο σημαντική και θα δείξει αν η ομάδα μας θα καταφέρει να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ το ερχόμενο Σαββάτο θα αντιμετωπίσει τον Ερμή και αν καταφέρει να κάνει το καθήκον του που δεν είναι άλλο από το να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, τότε θα περιμένει το αποτέλεσμα του Λεμεσιανού ντέρμπι για να γνωρίζει αν θα πάει στο “αιώνιο” από την πρώτη ή την δεύτερη θέση.

Για να ανεβούμε στην πρώτη θέση, πρώτα – πρώτα θα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και την ίδια ώρα ο Απόλλωνας να έρθει ισόπαλος ή να ηττηθεί από την ΑΕΛ, σε αντίθετη περίπτωση αν η ΑΕΛ χάσει βαθμό ή βαθμούς η ομάδα μας θα εδραιωθεί στην 2η θέση και στο -1 από τον Απόλλωνα.

Φυσικά όλα τα πιο πάνω είναι σενάρια τα οποία για να ισχύσουν θα πρέπει πρώτα η ομάδα μας να πράξει το καθήκον της το ερχόμενο Σαββάτο κόντρα στον Ερμή, δηλαδή να παρουσιαστεί για άλλο ένα παιχνίδι, σοβαρή, πειθαρχημένη, συγκεντρωμένη και αποτελεσματική να κάνει το παιχνίδι που ξέρει και να πάρει το τρίποντο που θα της αυξήσει τις πιθανότητες να βρεθεί πριν τα ντέρμπι με τον Αποέλ στην κορυφή.