Home TOP NEWS Αποκλειστικό: Ο Κάσπερ Χοράτσκα αποκαλύπτεται στο OmonoiaNews

Αποκλειστικό: Ο Κάσπερ Χοράτσκα αποκαλύπτεται στο OmonoiaNews


Άκρως ενδιαφέροντα τα όσα μάθαμε από πηγή μας στην Πολωνία για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα μας και συγκεκριμένα για το νεαρό τερματοφύλακα, Κάσπερ Χοράτσκα.

Το OmonoiaNews, επικοινώνησε με την δημοσιογράφο, Paulina Skora που εργάζεται στην ιστοσελίδα Zaglebie.sosnowiec.pl και η οποία επιμελήθηκε την συνέντευξη του Κάσπερ Χοράτσκα, μαθαίνοντας το κάτι παραπάνω για το νεαρό τερματοφύλακα.

Αυτά που κρατάμε από την συζήτηση μας με την Paulina Skora για το νεαρό τερματοφύλακα, είναι ότι, πρόκειται για ένα εργατικό παιδί, δουλευταράς, ενώ γνωρίζοντας τον Κάσπερ από πρώτο χέρι, δεν έκρυψε την πεποίθηση της, ότι αν φύγει ο Φαμπιάνο από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο νεαρός θα τα δώσει όλα για να αγωνιστεί ως πρώτος τερματοφύλακας.

Δείτε όλα όσα μας είπε η δημοσιογράφος της Zaglebie Sonsowiec:

«Είναι δύσκολο να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τον Κάσπερ, για το γεγονός ότι τα στατιστικά της ομάδας και της άμυνας μας δεν είναι και τα καλύτερα. Ο Κάσπερ Χοράτσκα ήρθε στην ομάδα μας ως τρίτος τερματοφύλακας. Φέτος αντικατέστησε τον τραυματία τερματοφύλακα. Το πάλεψε, έπαιξε στην δεύτερη μας ομάδα, στην πέμπτη κατηγορία και επιτέλους πήρε την ευκαιρία του. Προσωπικά ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα, αλλά όχι απογοητευτική. Μας βοήθησε να μείνουμε στο πρωτάθλημα. Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός θα τερμάτιζε την σεζόν σαν πρώτος τερματοφύλακας», ήταν η αρχική τοποθέτηση της δημοσιογράφου της Zaglebie, Paulina Skora.

Για τα θετικά και τα αρνητικά του Κάσπερ: «Είναι καλός να «καθαρίζει» τις φάσεις. Κέρδισε πολλά παιχνίδια με τις αποκρούσεις του. Έχει καλά αντανακλαστικά και θυμάμαι ένα παιχνίδι τον Ιούλη του 2020 μετά από ένα παιδαριώδες λάθος των αμυντικών μας στο γήπεδο, έδιωξε ενστικτωδώς την μπάλα. Το βίντεο έδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή, αλλά ο διαιτητής δεν το αντιλήφθηκε, δεν υπάρχει VAR στο πρωτάθλημα μας, έτσι δεν μέτρησε γκολ. Στα κατά του πρέπει να δουλέψει λίγο στις εξόδους αν και έχει βελτιωθεί τους τελευταίους μήνες».

«Δεν έχει τόση εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όμως μπορώ να πω 100% ποτέ δεν ευθύνεται για ένα τέρμα. Τον ξέρω προσωπικά και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι δουλευταράς και του αρέσει να μαθαίνει. Σίγουρα ο κάθε προπονητής τον εμπιστεύεται ώστε να πετύχει τους στόχους του».

Για τον χαρακτήρα και την προοπτική του: «Είναι πολύ καλός με τους συμπαίκτες του. Στην προηγούμενη του ομάδα Zaglebie είχε κάποιες δύσκολες στιγμές, όμως με την δουλειά και την εργατικότητα του έχει αποδείξει ότι του αξίζει να παίζει. Αν φύγει ο Φαμπιάνο και ο Κάσπερ δουλέψει τόσο σκληρά όπως δούλεψε στην Zaglebie μπορεί να αγωνιστεί και ως πρώτος τερματοφύλακας».