Home TOP NEWS Δημητρίου: «Η ομάδα ήρθε έτοιμη και προετοιμασμένη για τις συνθήκες του αγώνα»

Δημητρίου: «Η ομάδα ήρθε έτοιμη και προετοιμασμένη για τις συνθήκες του αγώνα»


Μίλησε στη κάμερα της Cablenet ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου.

Είπε για τον αγώνα: Χάσαμε βαθμούς στον πρώτο γύρο, άρα είμαστε από τις ομάδες που γνωρίζει ότι απέναντι μας είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά. Πιστεύουμε ότι η ομάδα ήρθε έτοιμη και προετοιμασμένη για τις συνθήκες του αγώνα. Θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να ματώσουμε για να πάρουμε τους βαθμούς. Στο σημείο που ήμαστε το ζητούμενο είναι οι βαθμοί, τα υπόλοιπα περνούν σε 2η μοίρα.

Για το σερί χωρίς ήττα μετά την τελευταία ήττα στο «Αμμόχωστος» από τη Νέα Σαλαμίνα: Η ομάδα καταγράφει ένα καλό σερί και γι’ αυτό έχουμε καλύψει τη διαφορά. Εκείνη τη μέρα, ήμασταν 9 βαθμους πίσω με 5-6 ομάδες μπροστά μας. Σήμερα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Αυτό όμως δεν μας εξασφαλίζει. Είναι σημαντικό να κάνουμε σήμερα το παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι, ουσιαστικοί στην επίθεση και στην άμυνα.

Για την προοπτική κορυφής: Δεν μας απασχολεί. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα 90 λεπτά και πρέπει να κερδίσουμε

Για τον Λέτσιακς: Βοηθήθηκε σημαντκά από την ομάδα, έχει βελτιωθεί, γίνεται καλύτερος και έχει αφομιωθεί κι ο ίδιος στη φιολοσοφία κα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Μέσα από τη δουλειά ατομική και ομάδική έρχονται τα αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι όλοι είναι καλύτεροι σε σχέση με το πως ήταν όταν ήρθαν στην ομάδα.