Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Μιλούσαν με θαυμασμό για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα” (audio)

“Μιλούσαν με θαυμασμό για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα” (audio)


Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι όλοι στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας μας, που έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο, ενόψει του πρώτους της Ευρωπαϊκού ματς. Ο Ανδρέας Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ευχαρίστησε τον κόσμο για την ψεσινή του παρουσία.

“Η χθεσινή εμφάνιση και η νίκη, έχει λειτουργήσει ευεργετικά τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και στον κόσμο. Οι παίκτες έμειναν ευχαριστημένοι και μιλούσαν με θαυμασμό για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα. Αυτό θα βοηθήσει στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση ενόψει των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Η ομάδα έδειξε βελτίωση, κάτι για το οποίο ήμασταν σίγουροι πως θα γίνει. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερη. Ασφαλώς υπάρχουν και αδυναμίες, που πρέπει να βελτιώσει. Κρατάμε τα θετικά και δουλεύουμε για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έχουμε δει και τους 2 αντιπάλους, σε περσινά παιχνίδια και σε φιλικά προετοιμασίας ενώ ο κος Κόλα είναι ήδη Ρουμανία. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε αυτό το τομέα”.

Για το ποσό των 200,000 που χρειαζόταν να μαζευτεί από τον κόσμο

“Έχει μαζευτεί ένα ποσό. Υπολείπεται ακόμα ένα. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία του κόσμου, 8,000 φίλοι της ομάδας, μέσα Ιουλίου σε φιλικό, είναι απόλυτα ικανοποιητικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο, η παρουσία του βοήθησε πολύ την ομάδα”.

Ακούστε τις δηλώσεις που έγιναν στο Ράδιο Πρώτο: