Home SPORTS NEWS Ανακοινώνει Καβάνι η Παρί, οι τελευταίες μεταγραφές…

Ανακοινώνει Καβάνι η Παρί, οι τελευταίες μεταγραφές…


Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη σπουδαία μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι, καθώς, όπως ανέφερε και η «L’Equipe» η πρωταθλήτρια Γαλλίας κατέβαλε τη ρήτρα στην ιταλική ομάδα.
Έτσι, στη Νάπολι-στην οποία υπέγραψε την Πέμπτη και ο Καγιεχόν-περιμένουν τον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαυρέντιε να ανακοινώσει την παραχώρηση του Ουρουγουανού άσου!
Σύμφωνα και με την «L’Equipe» η Παρί έδωσε τη Νάπολι τα 63εκ. ευρώ, ποσό που προβλέπεται από τη ρήτρα του Καβάνι. Επίσης, ο σύλλογος της πρωτεύουσας θα δίνει ετησίως στον διεθνή άσο 10εκ. ευρώ, με τον Ουρουγουανό αστέρα να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο, με τον Καβάνι να γίνεται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο… Αναμένεται να κάνει σούπερ δίδυμο με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Η Σουόνσι ολοκλήρωσε την πολύ σημαντική μεταγραφή του Βιλφρίντ Μπονί από τη Φίτεσε! Ο 24άχρονος διεθνής Ιβοριανός επιθετικός ήταν πρώτος σκόρερ στο προηγούμενο ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ σε δύο χρόνια με την ομάδα του Άρνεμ πέτυχε 46 γκολ σε 65 ματς. Οι «κύκνοι» έκανα μάλιστα ρεκόρ, καθώς έδωσαν 14εκ ευρώ για τον Μπονί. Το προηγούμενο ρεκόρ για τον σύλλογο ήταν τα 6εκ. ευρώ που έδωσε πέρσι στην Βαλένθια για τον Πάμπλο Ερνάντεθ.


Ο Βίκτορ Γουανιάμα ανακοινώθηκε επίσημα από τη Σαουθάμπτον, καθώς υπέγραψε τετραετές το συμβόλαιο με τους «Αγίους». Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως η Σέλτικ έβαλε στα ταμεία της 12 εκ. λίρες για να παραχωρήσει τον 21άχρονος αμυντικό χαφ.
«Είναι υπέροχο και νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Επιτέλους ολοκληρώθηκε η μεταγραφή και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό. Υπήρχαν κι άλλες επιλογές για μένα, αλλά η Σαουθάμπτον είναι ένας σύλλογος με στόχους και γι’ αυτό επέλεξα να έρθω εδώ. Διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες και πλέον πρέπει να προπονούμαι σκληρά για να κερδίσω μια θέση στην βασική ενδεκάδα. Θα δούμε όμως στο μέλλον. Είμαι πολύ ευγνώμων που ανήκω πλέον στη συγκεκριμένη ομάδα και ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ. Το γήπεδο είναι εξαιρετικό, τα αποδυτήρια είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ήδη γνωρίζω κάποιους ποδοσφαιριστές. Ήταν το όνειρό μου να αγωνιστώ στο αγγλικό πρωτάθλημα και πλέον είμαι εδώ για να το εκπληρώσω», τόνισε ο Γουανιάμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Σαουθάμπτον.

Η Φράιμπουργκ έκανε δικό της επίσημα τον Αντμίρ Μεχμέντι! Η γερμανική ομάδα απέκτησε τον 22άχρονο διεθνή Ελβετό επιθετικό (έχει ρίζες από την Αλβανία) ως δανεικό για έναν χρόνο, από την Ντινάμο Κιέβου.

Την Πέμπτη η Γιουβέντους ολοκλήρωσε την απόκτηση του 25άχρονου Ιταλού αμυντικού, Άντζελο Ογκμπόνα, από την Τορίνο! Η τελευταία θα πάρει 13.000.000 ευρώ στα επόμενα 3 χρόνια.

Ανακοινώσεις είχαμε την Πέμπτη και από τον Άγιαξ. Συγκεκριμένα, ο «Αίαντας» έκανε τα… αποκαλυπτήρια στις μεταγραφές του Μπόγιαν Κρκιτς (δανεικός από Μπαρτσελόνα), του Μίκε φαν ντερ Χουρν (από την Ουτρέχτη), αλλά και του 16άχρονου Ισλανδού στράικερ, Όταρ Μάγκνους Κάρλσον, από την Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ.

Την Πέμπτη, όπως είπαμε, ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Καγιεχόν από τη Νάπολι, καθώς ο νεαρός άσος έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του.

Την ίδια ώρα η Ελλάς Βερόνα παρουσίασε το Λούκα Τόνι!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr