Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ περνάει

Η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ περνάει


Κέρδισε, πέρασε, αλλά σίγουρα δεν μας τρόμαξε η Άστρα Τζιουρτζού που ήταν η νικήτρια των αναμετρήσεων με τη Ντομζάλε με συνολικό σκορ 3-0. Οι Ρουμάνοι σίγουρα άξιζαν την πρόκριση, αφού φάνηκαν σαφώς καλύτεροι των Σλοβένων, άλλο όμως Ντομζάλε και άλλο ΟΜΟΝΟΙΑ!

Προφανώς δεν λέμε πως η αποστολή μας είναι εύκολη, κάθε άλλο. Οι Ρουμάνοι παραδοσιακά είναι δύσκολοι αντίπαλοι και μας έχουν κάνει πολλές φορές ζημιά. Θα είναι επίσης πιο έτοιμοι από την ομάδα μας αφού σε μια βδομάδα θα δίνουν το τρίτο τους επίσημο παιχνίδι, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ μόλις το πρώτο. Με βάση όμως τα όσα είδαμε στις διπλές αναμετρήσεις της Άστρα με τη Ντομζάλε, το ποιος θα προκριθεί εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση της ομάδας μας. Και περισσότερη ποιότητα διαθέτει και πιο έμπειρους παίκτες να την οδηγήσουν.

Στα πιο πάνω, προσθέστε και την απουσία έδρας. Μόλις 1000 άτομα βρέθηκαν χθες στο Βουκουρέστι και θεωρούμε πως με 300 μέλη της 9 στην εξέδρα, η μάχη της κερκίδας θα βαφτεί ολοπράσινη. Αντίθετα όταν έρθουν στη Λευκωσία, οι ποδοσφαιριστές της Άστρα θα έχουν να αντιμετωπίσουν την κόλαση που θα δημιουργήσει ο μεγάλος ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ. Σοβαρά και συγκεντρωμένα όλοι μας λοιπόν. Από εμάς εξαρτάται.