Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι πρώτες αντιδράσεις των Ρουμάνων

Οι πρώτες αντιδράσεις των Ρουμάνων


Δηλώσεις έκαναν μετά το τέλος του σημερινού αγώνα οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και ο πρόεδρος της Άστρα. Διαβάστε πιο κάτω τί είπαν για τους αγώνες που ακολουθούν με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Alexandru Matel (Αμυντικός της Άστρα)
“Είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε να κερδίσουμε, ειδικά καθώς είναι η πρώτη συμμετοχή μας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Είναι μια πολύ διαφορετική διοργάνωση από το πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσηλωμένοι, είναι ένα άλλο επίπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας”.

Silviu Lung (Τερματοφύλακας της Άστρα)
“Αισθάνομαι καλά που έχω παίξει σε αγώνα για τα ευρωπαϊκά κύπελλα, νιώθεις πραγματικά το ποδόσφαιρο. Θα μελετήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι τους. Η πρόκριση θα κριθεί στους δύο αγώνες”.

Daniel Isaila (Προπονητής Astra)
“Στο ξεκίνημα του αγώνα αποδείχθηκε ότι πάντα υπάρχουν πιθανότητες για έκπληξη. Ήρθαμε με φόβο και δεν μπορώ να το εξηγήσω. Στη συνέχεια του παιχνιδιού υπερείχαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ο χρόνος είναι περιορισμένος και ακολουθούν δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά και στο ρυθμό του παιχνιδιού”.

Dinu Gheorghe (Πρόεδρος Astra)
“Παίξαμε πολύ καλά, αλλά το σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε. Δεν είχαμε κανένα τραυματισμό ποδοσφαιριστή. Τώρα βλέπουμε μπροστά και θα προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες”.