Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα βρίσκουν με… Μουλαζίμη στο πακέτο!

Τα βρίσκουν με… Μουλαζίμη στο πακέτο!


Σύμφωνα με πρωινές πληροφορίες που έχουν ήδη δημοσιευθεί (και επιβεβαιώνονται από την ΟΜΟΝΟΙΑ) το σωματείο μας τα βρήκε σε όλα με την ΕΝΠ για το θέμα των δικαιωμάτων μεταπώλησης του Δημήτρη Χριστοφή.

Μετά από συναντήσεις και διαπραγματεύσεις, αποφασίστηκε ότι το Παραλίμνι θα πάρει 90 χιλιάδες ευρώ και τα έσοδα από 2 φιλικά με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ από τη πλευρά της η ομάδα μας, θα εντάξει στο δυναμικό της το νεαρό Δημήτρη Μουλαζίμη που θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών. 50 χιλιάδες ευρώ θα δωθούν για το Δημήτρη Χριστοφή και 40 για το Δημήτρη Μουλαζίμη. Πρόκειται για μια συμφωνία που είναι σαφώς βελτιωμένη από τις αρχικές αξιώσεις της ΕΝΠ για 200 χιλιάδες ευρώ, αφού η επαναδιαπραγμάτευση απέφερε καρπούς, ενώ ακέραιες παρέμειναν και οι σχέσεις των 2 σωματείων. Η ΕΝΠ είναι μια ομάδα από την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πάρει εξαιρετικούς παίκτες και φαίνεται πως παίρνει άλλον ένα.

Μετά από υπόδειξη του Τόνι Σαβέφσκι, ο Μουλαζίμης θα παραμείνει δανεικός στην ΕΝΠ για φέτος, αφού η θέση του δεξιού μπακ είναι καλυμμένη στην ομάδα μας. Στο συμβόλαιο έχει προστεθεί όρος, που αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής πρέπει να παίξει 60% των παιχνιδιών (εφόσον είναι υγιής) κάτι που διασφαλίζει πως το σωματείο θα τον πάρει του χρόνου έτοιμο. Μια υπόθεση που θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις, φαίνεται να κλείνει με το καλύτερο τρόπο. Εντός της ημέρας αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.