Home TOP NEWS Να της “σπάσει” το αήττητο στην έδρα της!

Να της “σπάσει” το αήττητο στην έδρα της!


Η ήττα και ο αποκλεισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το κύπελλο έφερε απογοήτευση και πίκρα, καθώς η ομάδα δεν μας συνήθισε στις ήττες στην τρέχουσα σεζόν, τελευταία ήταν πριν 3,5 μήνες κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Η ήττα από τον Αποέλ ήταν μόλις η τρίτη στις δύο εγχώριες διοργανώσεις και η 6η συνολικά με τον Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της ομάδας μας.

Ήταν λογικό η αποτυχία στο κύπελλο να προκαλέσει απογοήτευση στις τάξεις του κόσμου της ομάδας μας, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν πίσω τους το ότι έγινε στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης και έχουν επικεντρωθεί 100% στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Τσίρειο.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ καλείται να βγάλει αντίδραση, να παίξει καλή μπάλα και κυρίως να φύγει με το διπλό από την έδρα της ΑΕΛ.

Το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τον Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός θέλει να οδηγήσει την ομάδα μας στη νίκη, κάτι που αν το καταφέρει θα γίνει ο πρώτος που θα “σπάσει” το αήττητο της ΑΕΛ στην έδρα της, ενώ παράλληλα ο ίδιος θα παραμείνει αήττητος από τον Ντούσαν Κέρκεζ.

Φυσικά αυτό που απασχολεί περισσότερο την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τα πιο πάνω, αλλά ο τρόπος για να φθάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα δίνοντας συνέεια στο αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα, κάνοντας άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο.