Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία

sam_0364


Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα το απόγευμα για τους τριφυλλοφόρους. Οι παίκτες του Τόνι Σαβέφσκι απόλαυσαν χθες το ρεπό τους, πέρασαν χρόνο με τις οικογένειες τους και από σήμερα, μπαίνουν στην τελική ευθεία ενόψει του πρώτου παιχνιδιού στο Βουκουρέστι κόντρα στην Άστρα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, κάτι που φάνηκε και από τις φωτογραφίες που βλέπαμε από τη Πολωνία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξακολουθεί να μοιάζει με οικογένεια και οι παλιοί, φρόντισαν να κάνουν τους νέους να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. Μάλιστα η εμφάνιση κόντρα στη Ξάνθη ήρθε να φέρει κι άλλα χαμόγελα, αφού επιβεβαίωσε αυτό που έλεγε ο Σαβέφσκι από την Οπαλένιτσα, όταν κάποιοι προσπαθούσαν να σπείρουν ζιζάνια στη Κύπρο: η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Από σήμερα μέχρι και το παιχνίδι, αναμένεται πως πέραν της προπόνησης θα υπάρξει και μπόλικη βιντεοθεραπεία. Ο Χριστόφορος Κόλα είδε από κοντά τους Ρουμάνους και ενημέρωσε για τα πάντα τον κόουτς. Μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως ο Σαβέφσκι δείξει και τις προθέσεις του για την εντεκάδα.