Home SPORTS NEWS Επίσημα ο Τιάγκο Αλκαντάρα στη Μπάγερν

Επίσημα ο Τιάγκο Αλκαντάρα στη Μπάγερν


Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφερε κα πήρε τον Τιάγκο Αλκαντάρα στη Μπάγερν Μονάχου, αφού η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του διεθνούς άσου στους πρωταθλητές Ευρώπης!

Η σούπερ κίνηση από τους Βαυαρούς έγινε έναντι 25εκ. ευρώ, και ο νεαρός άσος θα γίνει έτσι κάτοικος Μονάχου. Ο 22άχρονος Ισπανός αποτελούσε διακαή… πόθο του Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε κάνει κίνηση να τον αποκτήσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Τιάγκο Αλκάνταρα εντός των επόμενων ημερών θα ταξιδέψει στο Μόναχο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Θα έχει χρονική ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Μπάγερν θα πληρώσει τώρα 20εκ. ευρώ, ενώ η συμφωνία προβλέπει διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της Μπάγερν και της Μπαρτσελόνα εντός της επόμενης τετραετίας. Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» θα λάβουν επιπλέον 5εκ. ευρώ, και από τις εισπράξεις των εισιτηρίων. Να θυμίσουμε πως ο διεθνής άσος είχε ρήτρα στο συμβόλαιο του με τη Μπάγερν ύψους 18εκ. ευρώ

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα αναφέρει τα εξής:
«Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου ήρθαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του μέσου Τιάγκο Αλκάνταρα, με τον γερμανικό σύλλογο να καταβάλλει το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ. Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει και την διεξαγωγή φιλικού ανάμεσα στις δύο ομάδες μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο 22χρονος Ισπανός διεθνής φεύγει από την Μπαρτσελόνα μετά από δύο γεμάτες σεζόν στην πρώτη ομάδα».

Καταλυτικό ρόλο στη συγκεκριμένη εξέλιξη έπαιξε ο τεχνικός της Μπάγερν, Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος είχε ως παίκτη τον Τιάγκο Αλκάνταρα στη Μπαρτσελόνα από το 2008 έως το 2012! Ο Τιάγκο Αλκαντάρα ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία της εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Ισπανίας προς την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης στην τελική φάση στο Ισραήλ μέσα στον Ιούνιο!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr