Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με τον Ολυμπιακό

Πρόβλεψη ενδεκάδας με τον Ολυμπιακό


H ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στις 19:30 στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος CYTA.

Ο Χένινγκ Μπεργκ στο διάστημα που είχε μπροστά του μέχρι το σημερινό παιχνίδι φρόντισε να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, θέλοντας να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο εντός των τεσσάρων γραμμών, το οποίο θα μπορέσει να επαναφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά στις νίκες.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις εικάζουμε ότι ο Χένινγκ Μπεργκ θα παρουσιάσει την ομάδα μας με κάποιες αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι. Σίγουρα η μία θα είναι ο Χούμποτσαν, ο οποίος είναι τιμωρημένος και την θέση του θα πάρει ο Άνταμ Λανγκ.

Πιθανή ενδεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται για άλλο ένα παιχνίδι και για πολλοστή φορά ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Λούφτνερ και Άνταμ Λανγκ και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά), αλλά και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ και πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου αναμένεται να κινείται στο σημερινό ματς ο Φώτης Παπουλής.

Τέλος στην επιθετική γραμμή ίσως ο Μπεργκ επιλέξει να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με τους Ασάντε και Τζιωνή στα δύο “φτερά” και τον Μάρκο Τσέποβιτς στην “αιχμή του δόρατος”.