Home TOP NEWS Ο κόσμος έκανε (ξανά) το καθήκον του τώρα… σειρά παίρνουν οι ποδοσφαιριστές!

Ο κόσμος έκανε (ξανά) το καθήκον του τώρα… σειρά παίρνουν οι ποδοσφαιριστές!


Κι αφού οπαδοί δεν επιτρέπονται στα γήπεδα, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ακόμη μια φορά φρόντισε με τον δικό του τρόπο να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία για να τους εμψυχώσει και να τους ντοπάρει, τόσο για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσο και για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν.

Mερίδα οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Γέρι και απαίτησε με τον δικό της και ξεχωριστό τρόπο από τους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ το πρωτάθλημα στο τέλος της σέζον.

Μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Απόλλωνα ήταν λογικό να επέλθει πίκρα και απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας μας, γι αυτό και οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πήγαν στο Γέρι για να ντοπάρουν ψυχολογικά τους μάγκες του Νορβηγού τεχνικού.

Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ακόμη μια φορά έκανα το καθήκον τους, πλέον η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαριστών της ομάδας μας και καλούνται κι αυτοί να κάνουν το δικό τους καθήκον.

Οι ποδοσφαιριστές λοιπόν καλούνται να παρουσιάσουν τον καλό τους εαυτό στο γήπεδο, να καταθέσουν ψυχή και σώμα εντός των τεσσάρων γράμμων τόσο στο σημερινό ματς, όσο και σε αυτά που απομένουν έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν την απαίτηση του κόσμου πράξη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να την ανέβασουν, έχει την ποιότητα και είμαστε βέβαιοι ότι στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το σημερινό κόντρα στον Ολυμπιακό θα δώσουν τα πάντα έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει στον μεγάλο στόχο της.