Home SPORTS NEWS Αποθέωση για Βίγια (videos&pics)

Αποθέωση για Βίγια (videos&pics)


Μέρα… Βίγια ήταν η Δευτέρα για την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ο Ισπανός άσος παρουσιάστηκε από τους «ροχιμπλάνκος», με 12.000 οπαδούς της ισπανικής ομάδας να τον αποθεώνουν στο «Βιθέντε Καλντερόν»!

«Κανείς δεν θα ξεχάσει τον Φαλκάο, αλλά θα καλύψω την απουσία», τόνισε ο 31χρονος, ο οποίος πήρε μάλιστα το νούμερο «9», αυτό δηλαδή που φορούσε ο Κολομβιανός άσος, με την Ατλέτικο να ανακοινώνει πως ο Αντριάν θα κρατήσει τελικά το «7», νούμερο που μπορούσε να πάρει ο Βίγια!

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνε έδειξε έτοιμος να καλύψει το κενό του Φαλκάο, αποθεώνοντας και τον νυν παίκτη της Μονακό… «Κανείς δεν θα ξεχάσει τον Φαλκάο, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να μην φανεί η απουσία του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βίγια κατά την επίσημη παρουσίασή του, ενώ στη συνεχεία αναφερόμενος στην υποδοχή του κόσμου είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Σέβομαι απόλυτα τους ιθύνοντες του συλλόγου και τους οπαδούς που με έκαναν να νιώσω ότι βρίσκομαι σε ένα ζεστό περιβάλλον από την πρώτη στιγμή. Εγώ από τη μεριά μου τους υπόσχομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια από την προπόνηση μέχρι τους αγώνες για την ομάδα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr