Home SPORTS NEWS Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Ανόρθωσης

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Ανόρθωσης


Αντίστροφη μέτρηση στην Ανόρθωση για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

Πρώτος αντίπαλος της Ανόρθωσης στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, η Gefle IF Σουηδίας.

Ο αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, 18 Ιουλίου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ενώ νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας Χρίστου Κασσιανού.

“Ο στόχος μας είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και ευελπιστούμε την Πέμπτη να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει προβάδισμα για την πρόκριση.

Έχουμε τις εμπειρίες, τις ικανότητες, αλλά και την ποιότητα για να τα αντιπαραβάλουμε με τα μειονεκτήματα που έχουμε αυτή τη στιγμή. Έχουμε δίψα και πάθος να προχωρήσουμε, τόσο για αγωνιστικούς όσο και για οικονομικούς λόγους. Νιώθω ότι θα είμαστε έτοιμοι και βλέπω ότι θα έχουμε καλή παρουσία, αντάξια της ιστορίας της ομάδας”, δήλωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης.

Η αποστολή των Σουηδών φτάνει στην Κύπρο αύριο το μεσημέρι.
Διαιτητής ορίστηκε ο Ιταλός Andrea De Marco με βοηθούς διαιτητές τους Massimiliano Grilli και Matteo Passeri. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ιταλός Daniele Doveri.
Ο αγώνας της Ανόρθωσης θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας από την περσινή σεζόν. Στον αγώνα με την Gefle η Ανόρθωση θα εκτίσει την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας της.

Η Gefle προκρίθηκε από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League με δύο νίκες σε βάρος της JK Trans Narva, με συνολικό σκορ 8-1.

πηγή: cfa