Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Μπορούμε για ένα καλό αποτέλεσμα”

Τόνι: “Μπορούμε για ένα καλό αποτέλεσμα”


Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Τόνι Σαβέφσκι, για το αυριανό πρώτο παιχνίδι με την Άστρα στο Βουκουρέστι, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Τόνι Σαβέφσκι δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις από Ρουμάνους δημοσιογράφους που ήταν στην αίθουσα αφού προηγήθηκε η διάσκεψη του Ντανιέλ Ισάιλα. Ο κόουτς χαρακτήρισε καλή ομάδα την Άστρα, με επιθετικές αρετές. Είπε πως είναι αισιόδοξος και πως όλοι στην ομάδα ελπίζουν για ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στην Κύπρο.

Δείτε αργότερα σε βίντεο τη διάσκεψη

“Έχουμε αύριο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ιστορία μας και εμάς τους ιδίους. Ένας δυνατός αντίπαλος που έχει δώσει δύο επίσημα παιχνίδια και κέρδισε και τα δύο. Στο πρωτάθλημα ξεκινούν σύντομα. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύω ότι μπορούμε για ένα καλό αποτέλεσμα έτσι ώστε στον επαναληπτικό να πάρουμε την πρόκριση”, είπε αρχικά ο κόουτς.

Ερωτήσεις:
Ακούσατε ποτέ ξανά για αυτή την ομάδα, τι ξέρετε για αυτούς;
Έχουμε ακούσει πριν από την κλήρωση. Ότι είναι νεανική ομάδα και καλή στην επίθεση. Έχει ένα σοβαρό πρόεδρο που έχει κάνει καλές κινήσεις, ανέβασε την ομάδα σε επίπεδο, είναι καλή ομάδα, σε ένα καλό πρωτάθλημα όπως το ρουμανικό.

Δεν έχουν πολλούς οπαδούς και θα είναι σχεδόν άδειο το γήπεδο
Παίζει ρόλο ο φίλαθλος κόσμος που έχει μια ομάδα, αλλά δεν αλλάζει όπως είπα ότι η ομάδα τους είναι καλή και δυνατή.

Την προηγούμενη φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε με ρομανικές ομάδες τι θυμάστε;
Δεν ήμουν εγώ τότε. Και εγώ έχω παίξει με Ρουμανικές ομάδες όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Αυτά δεν παίζουν ρόλο, μετρά μόνο το σήμερα.